UFC

‘Svi ste vidjeli kakav je on udarač, kakvu ima obranu od rušenja i koliko je utreniran borac. Pobijedit će Belala‘

Leon Edwards 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Uistinu bi bilo teško prognozirati meč protiv Leona Edwardsa koji je trenutno u svom ‘‘primeu‘‘ i koji je pokazao nevjerojatan napredak kroz svoju karijeru

Svoju priliku da napadne pojas u velter kategoriji, konačno je dočekao Belal Muhammad. Veliki revanš protiv prvaka Leona Edwardsa očekuje ga ove subote na UFC 304 priredbi, a nadamo se da i ovaj meč neće završiti bez pobjednika kao onaj prvi. Borci su spremniji nego ikad, tako da nema sumnje da nas očekuje jedan sjajan meč.

Pokazao je Edwards u posljednjim mečevima kako je trenutno jedan od najboljih boraca na UFC-ovom rosteru, tako da nije čudno da mnogi ne daju Belalu previše šansi. Alexander Volkanovski je na svom YouTube kanalu rekao da i on također favorizira prvaka:

‘‘Ovo će biti dobra borba, a ja ću izabrati Leona Edwardsa. Svi ste vidjeli kakvu on ima obranu od rušenja, vidjeli ste kakav je u grapplingu, on je ustvari jedan vrlo svestran borac. Svi su mislili cijelo vrijeme da je on isključivo udarač, no rušio je Colbyja Covingtona. Čak ga je i kontrolirao. Toliko je dobar‘‘, započeo je Volkanovski.

‘‘Njegova stojka je predivna, vrlo proračunata, ne preuzima nepotrebne rizike. Međutim, takav je i Belal Muhammad. Ljudi ga često ismijavaju, ali ni on ne preuzima nepotrebne rizike. Leon je utreniran, na 100 posto je, tako da nikako ne mogu izabrati kontra njega‘‘, pojasnio je.

Uistinu bi bilo teško prognozirati meč protiv Leona Edwardsa koji je trenutno u svom ‘‘primeu‘‘ i koji je pokazao nevjerojatan napredak kroz svoju karijeru. Prema kladionicama je također favorit, a rijetko tko će reći da vidi Belala kao pobjednika ovog meča. No, pričekajmo ipak subotu i UFC 304 priredbu.

Linker
18. rujan 2024 10:21