UFC

Sve smo bliže spektakularnom UFC 284 eventu: Pogledajte UFC-ov službeni poster za tu priredbu

Islam Makhachev i Alexander Volkanovski

 Screenshot (youtube, Ufc)
Dvije borbe za pojas u fokusu su UFC-ovog službenog postera

Pauza od UFC-ovih evenata trajat će još 11 dana, a onda će se najjača MMA organizacija vratiti svom uobičajenom rasporedu. Jedan od evenata koji fanovi trenutno ponajviše iščekuju jest UFC 284 event zakazan 12. veljače (2. mjesec) u Perthu.

Alexander Volkanovski i Islam Makhachev predvodit će taj event borbom za titulu u lakoj kategoriji. Veliku odvažnost pokazao je Volkanovski prihvativši meč protiv osjetno fizički većeg, snažnijeg i favoriziranijeg protivnika. Riskirat će Australac svoje prvo mjesto na ‘‘P4P‘‘ ljestvici i svoju neporaženost pod okriljem UFC-a.

Volkanovski je trenutno u nizu od 12 pobjeda u jednako toliko UFC nastupa i aktualni je prvak UFC-ove perolake kategorije. Islam Makhachev s druge strane tražit će prvu obranu titule koju je osvojio u desetom mjesecu 2022. godine.

U sunaslovnoj borbi večeri, fanovi će imati priliku gledati još jedan meč u kojem će UFC-ov pojas biti ulog. Ipak, radit će se o privremenoj tituli u perolakoj kategoriji. Dok Volkanovski bude u pohodu na laku kategoriju, Yair Rodriguez i Josh Emmett obračunat će se u borbi za sljedećeg izazivača u perolakoj kategoriji.

U sklopu UFC 284 eventa trebali smo gledati i obračun Roberta Whittakera i Paula Coste, ali Brazilac je odbio ponudu UFC-a za potpisivanjem novog ugovora, a nije voljan boriti se protiv Whittakera prema trenutno važećim uvjetima.

Ususret nadolazećem eventu, UFC je objavio službeni poster za taj event, a očekivano su u centru pažnje dvije glavne borbe večeri. Do samog eventa je nešto više od mjesec dana i u nadolazećem periodu bit će puno promotivnog materijala. Zasad ipak možete pogledati službeni poster koji se nalazi pri dnu ovog teksta.

Linker
28. lipanj 2024 20:36