UFC

Sutrašnji UFC događaj ostao bez jedne borbe: ‘Debeli Pete nije bio ni blizu propisane kilaže, ubio si je karijeru‘

Pete Rodriguez

 SCREENSHOT (YOUTUBE, MMA JUNKIE) Screenshot (youtube, Mma Junkie)
Ovo je već drugi put da je Rodriguez otkazao borbu protiv Levyja

Sljedeća priredba najjače svjetske MMA organizacije, UFC on ABC 4, ostala je bez jedne borbe. Radi se o obračunu u lakoj kategoriji gdje su se trebali sudariti Natan Levy i Pete Rodriguez, no potonji je imao problema sa skidanjem kilograma te je njihov meč otkazan.

Dužnosnici UFC-a najavili su otkazivanje borbe tijekom službenog vaganja u hotelu domaćina UFC-a, a Levy je također objavio vijest u objavi na Instagramu gdje je poprilično isprozivao svog protivnika zbog ovih događanja.

“Ljudi, stvarno mi je žao, borba je otkazana, Debeli Pete nije bio ni blizu propisane kilaže. Upropastio je moju priliku da nastupim, zaradim bonus i ispišem povijest sutra te je vjerojatno ubio vlastitu karijeru. Krajnje neprofesionalno. Tko god je kupio kartu, stvarno mi je žao, ići ću na događaj i volio bih vas upoznati”, izjavio je bijesni Levy.

Ovo je već drugi put da je Rodriguez otkazao borbu protiv Levyja. Trebali su se boriti na UFC on ESPN 45, no Rodriguez se povukao zbog bolesti. UFC on ABC 4 održava se u subotu u Spectrum Centeru u Charlotti.

Linker
04. srpanj 2024 13:15