UFC

Stephen Thompson se vraća! Otkrio svoju 'metu', kada i gdje bi volio meč...

Stephen Thompson
 Ilustracija
UFC "contender" u velter kategoriji, Stephen Thompson, želi natrag u Octagon. Nakon što je u posljednjem meču nokautom stradao od Anthonya Pettisa, "Wonderboy" je odlučio uzeti malo dužu pauzu. Sada se želi vratiti na UFC-u 244 i to protiv specifičnog protivnika.

Baš kao i Thompson, i Brazilac Rafael Dos Anjos je poražen u zadnjem nastupu. On je stradao od Leona Edwardsa prije nekoliko dana na UFC on ESPN 4 priredbi. Thompsonu se čini da bi njih dvojica činili sjajan "matchup" za legendarnu dvoranu u New Yorku.

"Znam da i ja i RDA dolazimo nakon poraza u posljednjem nastupu, pa bi možda bilo dobro da se on malo oporavi i možda da 2. studenog u Madison Square Gardenu to odradimo. To bi stvarno bilo odlično!", izjavio je Thompson, a prenosi portal MMAJunkie.

Da budemo precizni, poraz od Pettisa je bio drugi u nizu za bivšeg izazivača nakon što je izgubio i od Darrena Tilla u svibnju 2018. godine. "Wonderboy" tvrdi da je poraz od "Showtimea" tek posrtaj koji se može svakome dogoditi.

"Posljednji meč, onaj protiv Pettisa, je bio tek jedan posrtaj. To je nešto što se može dogoditi svakome u našoj diviziji. Radije bih izgubio ovako znajući da sam pobjeđivao do tada u tom meču. Sve je u redu, vratio sam se treninzima u punom obujmu, a nadam se da ću nastupiti u Madison Square Gardenu", tvrdi Thompson i zaključuje:

"Studeni mjesec je dobar plan. Ne znam tko bi trebao biti prototivnik. Znam da Robbie Lawler već ima zakazan meč. Tako da... Tražim nekoga iz TOP-a 5 u diviziji, spreman sam izaći u Octagon i ponovno pružiti najbolju borbu."

Zabrinjavajuća vijest za fanove Stephena Thompsona glasi da ovaj bivši dvostruki izazivač u posljednjih pet mečeva ima samo jednu pobjedu protiv Jorgea Masvidala. S 36 godina na leđima je zaista teško očekivati da će imati snage još jednom krenuti na tron kategorije do 77 kilograma.

UFC 244 će se održati 2. studenog u legendarnoj njujorškoj dvorani Madison Square Garden. Za sada nema potvrđenih mečeva od strane čelništva elitne MMA promocije.

Linker
05. srpanj 2024 00:02