UFC

Sonnen poručio Ngannouu da ga Fury koristi kao prvoaprilsku šalu: ‘Probudi se i nazovi Danu‘

Ngannou i Dana

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Sonnenu je također jasno da se Francisu karijera nakon UFC-a ne odvija onako kako je on to zamišljao

Više od četiri mjeseca su prošla otkako je Francis Ngannou napustio UFC i krenuo u potragu za novim angažmanom, no za sada nema ničega na vidiku. Prvo je htio boksati protiv Furyja i Wildera, pa se govorilo o prelasku u PFL ili ONE, a čelni čovjek BKFC-a je rekao kako je njima tražio previše novca.

Ngannou ima 36 godina i krajnje mu je vrijeme da nešto dogovori nakon godinu i po dana bez meča, a Chael Sonnen mu je savjetovao da se probudi i nazove Danu Whitea:

‘‘Francis je jučer gostovao u emisiji koja je orijentirana na biznis. Tip ga je secirao i pitao Francisa neka osnovna pitanja o biznisu, a ovaj ga je gledao kao jelen u farove. Nije imao nikakvu ideju kako da odgovori. Gledao je okolo, pomislio sam si da nema pojma odakle brojevi dolaze. Vjerojatno je mislio da će nokautirati tri tipa i brati novac sa stabla‘‘, rekao je Sonnen na BKFC press konferenciji.

‘‘Da vam sve to stavim u perspektivu. Tyson Fury se na Twitteru našalio za Prvi april da se 15.4. bori protiv Ngannoua. Fury se sprda s tim. Francis je promijenio cijeli svoj život jer se nadao da će upasti u taj sport, a sada ga tip koristi kao sprdnju. Što se događa? Mislim da mu je vrijeme da se probudi, digne slušalicu i nazove Danu‘‘, dodao je između ostalog.

Izgleda da je Francis mislio da će dosta lakše doći do meča kada napusti UFC, no za sada ničega nema na vidiku. Koji će biti idući potez za ‘‘Predatora‘‘, ostaje nam za vidjeti u narednom periodu.

Linker
30. lipanj 2024 12:06