UFC

Skandal u UFC-u: Ruski borac uhićen na Tajlandu zbog otmice, torture i pljačke, uz njega su privedene još četiri osobe

Khusein Askhabov

 DIEGO RIBAS/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA Diego Ribas/zuma Press/profimedia
Prema policijskom izvješću, uhićeni su prošli utorak

UFC borac Khusein Askhabov i njegov brat blizanac Khasan uhićeni su u vezi s trojicom kazahstanskih državljana koji su na silu upali u vilu Talijana u odmaralištu u Cherng Talayu i držali ga vezanog i začepljenih usta dok su ga tukli radi informacija višesatna muka koja je završila tako što su trojica muškaraca odletjela iz Phuketa u Dubai nakon što su opljačkali žrtvu.

Prema policijskom izvješću, uhićeni su prošli utorak. Treba naglasiti da Askhabov nije među počiniteljima, već je uhićen uz tri gore navedena Kazahstanca. Izvješće govori da je ukradeno nekoliko satova te mobitela, a ukrali su mu i bankovnu karticu, putovnicu, gotovinu i razne lozinke.

Izvor blizak Talijanu opisao je strašnu muku za Phuket News, napomenuvši da je počela oko 23 sata kada su ga trojica kazahstanskih državljana zgrabila iz kreveta. Nakon što su žrtvi stavili povez na oči i začepili usta, navodno je osoba koja je orkestrirala napad s nekog drugog mjesta pozvala napadače i rekla im informacije koje imaju zadatak izvući iz te osobe batinama, koje su navodno trajale cijelu noć.

Khusein Akshabov borac je s 23 pobjede i samo jednim porazom. Bori se u perolakoj kategoriji, a u UFC-u ima jednu borbu. To mu je i posljednja borba, a izgubio je od Jamalla Emmersa jednoglasnom odlukom sudaca u drugom mjesecu ove godine. Trebao bi se boriti s Danielom Pinedom na UFC Fight Night 229 priredbi početkom idućeg mjeseca, ali prvo treba vidjeti rasplet ove situacije.

Linker
03. srpanj 2024 06:52