UFC

Sean O‘Malley: ‘Revanš mene i ‘Chita‘ bi bila ogromna borba za pojas u bantam kategoriji‘

Sean O‘Malley

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Marlon Vera je jedini borac koji je O‘Malleyju nanio profesionalni poraz, a to je bilo u osmom mjesecu 2020. godine

Jedini poraz u profesionalnoj karijeri Seanu O‘Malleyju nanio je ‘‘Chito‘‘ Vera. 2020. godine susreli su se na UFC 252 priredbi koju su po treći put predvodili Miočić i Cormier, a Vera je uspio borbu odvesti u svoju korist nakon što je uništio Seanovu nogu i kasnije pobijedio tehničkim nokautom.

Kasnije je O‘Malley imao jednu borbu koja je proglašena kao ‘‘no contest‘‘, a radi se o onoj protiv Pedra Munhoza. Ostale je pobijedio, tako da se vjerojatno mnogi vesele eventualnom revanšu između njega i Vere.

Čak i sam O‘Malley često zaziva tu borbu, a rekao je i kako bi poseban spektakl bila ukoliko bi i u igri bila titula bantam kategorije:

‘‘Što će biti? Ne razmišljam toliko o tome. Cejudo kaže da je Marlon Vera samo prolazni tip koji nije dovoljno dobar da pobijedi Sandhagena, no ja se s tim ne slažem. Ja sam ga također tako zvao dok nije pobijedio sve dobre tipove. ‘Chito‘ je dosta napredovao i nemam ništa nego poštovanje prema njemu. Nadam se da će pobijediti Coryja, a Aljo Cejuda i da će ići u kategoriju više. Ja protiv ‘Chita‘ je ogromna borba za pojas u bantam kategoriji‘‘, rekao je O‘Malley na svom YouTube kanalu.

Pobjedom nad Petrom Yanom O‘Malley je osigurao mjesto prvog izazivača u bantam kategoriji, no on nije sljedeći na redu za napad na titulu. Henry Cejudo se vraća te je poremetio planove, no O‘Malley će vjerojatno čekati ishod tog meča i odlučiti o sljedećem potezu

Linker
04. srpanj 2024 04:26