UFC

Sean O‘Malley promijenio ploču: ‘Govorite da izbjegavam Meraba, a ja vam kažem da ću ga nokautirati gore nego Sterlinga‘

Sean O‘Malley

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
O‘Malleyja sada prvo čeka revanš protiv ‘‘Chita‘‘ Vere, te ukoliko osveti taj poraz, moći će razmišljati o sljedećim izazivačima

Nedavno je Merab Dvalishvili došao do najveće pobjede u svojoj karijeri. Nakon tri odlične runde je bez problema svladao bivšeg prvaka Henryja Cejuda i tako potvrdio ono što svi već ionako znaju već dugo vremena, a to je da Gruzijac jednostavno mora napasti titulu u bantam kategoriji.

Prvak Sean O‘Malley ga je, ruku na srce, cijeli vrijeme ignorirao, ali fanovi su na njega izvršili ogroman pritisak jer umjesto Meraba, proziva Topuriu koji je tek osvojio pojas u perolakoj. Međutim, sada je promijenio ploču i prozvao je Meraba:

‘‘Dopustite mi da započnem na ovaj način. Inicijalno jesam prozivao Iliju, želio sam borbu protiv njega. Uzbuđuje me, ali sam u isto vrijeme mislio da je uzbudljiva fanovima. Dobio sam dosta kritika te su mi govorili kako izbjegavam Meraba. No, Merab je sljedeći. Učinimo to. Kažem vam ljudi, ja ću nokautirati Meraba‘‘, rekao je O‘Malley na svom YouTube kanalu.

‘‘Kada sam pogledao borbu između Sterlinga i Cejuda, rekao sam da ću nokautirati Sterlinga. Svi ste govorili da nema šanse, da će me srušiti i ubiti dolje. Sad vam opet kažem, kada se budem borio protiv Meraba, nokautirat ću ga. On je šlampav, a ja sam previše precizan i točan. Kažem vam, nokautirat ću ga gore nego Sterlinga‘‘, dodao je.

O‘Malleyja sada prvo čeka revanš protiv ‘‘Chita‘‘ Vere, te ukoliko osveti taj poraz, moći će razmišljati o sljedećim izazivačima. Svakako prvo treba obaviti posao u bantam kategoriji prije nego bude razmišljao o Topuriji i perolakoj kategoriji, a posla u svojoj kategoriji itekako ima podosta.

Linker
29. lipanj 2024 22:24