UFC

Sean O‘Malley nada se nastupu na UFC-u 306: ‘Još nema nikakvih najava, imaju je**no velike borbe‘

 Sean O‘Malley 

 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA
Dana White je najavio da će UFC 306 u The Sphereu biti jedna od najvećih UFC-ovih priredbi ikada

Sean O‘Malley nestrpljivo iščekuje povratak u oktogon, ali još uvijek nema novosti o tome kada bi se to moglo dogoditi.

O‘Malley je aktualni UFC prvak u bantam kategoriji. "Suga" i Merab Dvalishvili već neko vrijeme razmjenjuju poruke na društvenim mrežama, izražavajući želju za međusobnom borbom. Iako bi UFC 306 u Sphereu u Las Vegasu mogao biti pravo vrijeme za borbu za naslov, ništa još nije službeno potvrđeno.

O‘Malley je priznao da nije siguran hoće li nastupiti na tom eventu. Tijekom nedavne epizode svog vlastitog podcasta "TimboSugarShowa", Sean O‘Malley je otkrio da ne zna hoće li biti dio UFC-a 306.

"Nema je**nih novosti o najavi za vas dečki, još uvijek se nadam za Sphere, još uvijek ista sa, Sphere ili prosinac, ali prilično sam siguran da će moj sljedeći meč biti u Vegasu, što me veseli" rekao je O‘Malley u nedavnoj epizodi Timbo i Sugar Showa.

"Dana White stalno govori da će event u Sphereu biti nešto ludo. Znam da imate Conora McGregora i Michaela Chandlera koji bi se možda borili, imate Maxa Hollowaya i Iliju Topuriju imate mene i Meraba, imate j***no velike borbe koje se možda mogu organizirati."

Iako je O‘Malley željan započeti s pripremama za borbu, čelni čovjek premijerne svjetske MMA promocije Dana White priznao je da je promocija potrošila mnogo novca pokušavajući UFC 306 učiniti najboljim eventom dosad. Može se pretpostaviti da će popis borbi biti iznimno atraktivan kako bi vodeća MMA promocija povratila uloženi novac i zaradila još više u čemu je Dana White majstor svog zanata.

Linker
23. rujan 2024 07:00