UFC

Sean O‘Malley i dalje ne otpisuje Tonyja Fergusona: ‘Kakve veze ima što je izgubio šest zaredom, ne gubi od je***ih retarda!‘

Bobby Green (lijevo) i Tony Ferguson (desno)

 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA Usa Today Network/ddp Usa/profimedia
Uistinu je imao teške protivnike, ali primio je previše štete

Sean O‘Malley želi vidjeti da Tony Ferguson dobije još jednu priliku nakon UFC-a 291. Ferguson (25-9, 15-7 UFC) izgubio je svoju šestu borbu zaredom kada ga je Bobby Green ugušio u trećoj rundi na UFC-u 291 prošle subote u Salt Lake Cityju. Unatoč teškoj situaciji, Ferguson nije nagovijestio odlazak u mirovinu i planira za sastanak s vodstvom UFC-a da bi procijenili što je sljedeće za njega.

Daniel Cormier nedavno je izjavio da su dvije opcije one prave za "El Cucuyja": ostati u UFC-u, ali se boriti s nešto lošijim protivnicima ili napustiti organizaciju i potražiti sreću negdje drugdje.

Ferguson, bivši privremeni prvak u lakoj kategoriji, nekoć je imao najdulji pobjednički niz u povijesti divizije (12), ali u posljednje vrijeme izgleda daleko od svog vrhunca.

"Tony Ferguson je u nizu od šest poraza. Ipak, ‘ulazi u najbolje godine‘, pa je to je**no ohrabrujuće ako ste obožavatelj Tonyja Fergusona. Bobby Green je djelovao glatko na nogama, bacajući svoje kombinacije, jedan-dva, radio je što je htio, ali Tony ih je jeo dok nije ‘zaspao‘ na njima”, rekao je O‘Malley u podcastu "Timbo Sugar Show" .

Fergusonovi porazi u ovom negativnom nizu došli su protiv natjecanja na elitnoj razini, ali mora se priznati da je primio previše štete. Iako se smatralo da je Green ipak nešto lakši protivnik od onih koji su porazili Fergusona u posljednjim mečevima, O‘Malley kaže da je njegov raspored bio izazovan.

"Dajte mu još jednu priliku, ne želim ga otpisati. Slušajte od koga je izgubio: Justin Gaethje, Charles Oliveira, Beneil Dariush, Michael Chandler, Nate Diaz, Bobby Green. Nije izgubio od je***ih retarda, zaslužuje dobiti priliku”, zaključio je "Suga".

Linker
04. srpanj 2024 09:59