UFC

Rafael dos Anjos zainteresiran za borbu protiv McGregora: ‘Zašto je on van USADA-inog protokola?‘

RDA

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
U subotu je postavio legendaran rekord, a proveo je više osam sati u kavezu

Mnoštvo fanova ali i boraca u zadnje vrijeme sve više i češće proziva Conora McGregora za korištenje nedozvoljenih sredstava jer je u samo nekoliko mjeseci dobio jako puno mišićne mase uz vrlo nizak udio tjelesne masti. Po forumima se uvelike već raspravlja što je i koliko McGregor uzeo, a to nije promaklo ni Rafaelu dos Anjosu.

UFC-ova legenda protekle subote pobijedila je Bryana Barberenu ‘‘submissionom‘‘ u drugoj rundi borbe, a te večeri je RDA postavio i jedan nevjerojatan rekod. Naime, tokom subotnje borbe oborio je rekord te je u kavezu proveo osam sati, jednu minutu i 49 sekundi. Cijeli tekst o tome pročitajte OVDJE.

Ako je netko u UFC-u zaslužio ‘‘money fight‘‘ protiv slavnog McGregora, onda je to definitivno dos Anjos. Nakon subotnje pobjede su ga i pitali što misli o njemu, na što je odgovorio:

‘‘Pogledajte moj rezime, borio sam se sa svima. Mislim da sam zaslužio tu borbu. Neću od UFC-a tražiti ekstra puno novca, samo želim tu borbu. Šesti mjesec je savršen za mene, vidjet ćemo što će biti‘‘, započeo je RDA na press konferenciji.

‘‘On je van USADA-inog protokola (McGregor). Zašto je izvan njega? Njegovo tijelo izgleda puno drugačije, dao bih mu vremena da se očisti. Borio bih se s njim u velteru, ostajem u ovoj kategoriji‘‘, zaključio je dos Anjos.

Bila bi to odlična opcija za ovu legendu koja je u kavezu provela preko osam sati. U svojoj karijeri se borio sa najvećima te je jedan takav ‘‘money fight‘‘ nešto što definitivno zaslužuje.

Linker
01. srpanj 2024 17:34