UFC

Priredba Miočića i Jonesa dobila ogromnu sunaslovnu borbu: Jiri Prochazka i Alex Pereira bore se za pojas u poluteškoj!

Alex Pereira i Jiri Prochazka

 Alejandro Salazar/Zuma Press/Profimedia, Usa Today Network/Ddp Usa/Profimedia
Sve će se ovo održati na UFC 295 priredbi koju predvode Stipe Miočić i Jon Jones, a od borbe za titulu u poluteškoj kategoriji je teško naći bolju sunaslovnu borbu

Izgleda da UFC ima ogromne planove kada je UFC 295 priredba u pitanju. Ista se održava u jedanaestom mjesecu u New Yorku, a promocija čini sve da bi ovu priredbu učinila priredbom godine. Za sada joj ide odlično jer je Dana sinoć izašao u javnost sa tri ogromne vijesti, a prva od njih je da ćemo konačno dobiti prvaka u poluteškoj kategoriji!

Kategorija je već neko vrijeme bez prvaka, a prvo je nakon ozljede Jiria Prochazke to mjesto neko vrijeme stajalo upražnjeno. Kada je došao Jamahal Hill, njegova vladavina također nije trajala dugo jer se ozlijedio i napustio pojas da ne zadržava kategoriju, što je učinio i Prochazka ranije.

Međutim, Prochazka se oporavio i sada je spreman za povratak u kavez, no bilo je pitanje tko će mu biti protivnik za ovaj veliki povratak. Naravno, odluka je pala na Alexa Pereiru koji je u trenutno posljednjem nastupu svladao bivšeg prvaka Jana Blachowicza, a to mu je ujedno bila i prva borba u poluteškoj kategoriji.

Slavio je Pereira odlukom sudaca i tako si osigurao napad na titulu, a bivši prvak Prochazka će također biti jako motiviran da ponovno zasjedne na tron poluteške kategorije. Jiri već dosta dugo nije nastupio te će biti zanimljivo vidjeti kakav će se pojaviti, dok je s druge strane Pereira bio dosta aktivan.

Sve će se ovo održati na UFC 295 priredbi koju predvode Stipe Miočić i Jon Jones, a od borbe za titulu u poluteškoj kategoriji je teško naći bolju sunaslovnu borbu. Jedva čekamo!

Linker
01. srpanj 2024 00:32