UFC

Poirier isprovocirao McGregora, Irac uzvratio: ‘Probio sam ti lubanju, zaspao si na mom trbuhu‘

Conor McGregor
 PX Images/ABACA/Abaca Press/Profimedia
Svakih nekoliko dana imamo prilike svjedočiti Conorovom ‘‘tviteraškom‘‘ obračunu

Teško može proći više od nekoliko dana, a da se Conor McGregor ne obračuna s nekim putem objava na Twitteru. Sinoćnju raspravu vodio je sa svojim zadnjim protivnikom Dustinom Poirierom. Jedan od Conorovih fanova podijelio je video na svom profilu, a spomenuti isječak prikazuje Poiriera kako prepričava priču gdje se obračunao s nepoznatim muškarcem koji mu je napao suprugu.

''Bio sam kod brata te se održavala ulična zabava, znate, onaj tip zabave gdje su svi vani na ulici i međusobno se druže. Moja žena nagnula se preko ograde i pričala s nekim. Tipovi iz kuće pokraj došli su joj s leđa, a jedan od njih nagnuo se preko njenih leđa (dok je ona bila nagnuta preko ograde), stavio joj je ruku na trbuh i počeo je šaputati u njeno uho. Čovječe, razbio sam tog tipa, a sa mnom je bio i prijatelj koji je također borac. On je počeo udarati ostale tipove, rušio ih je (nokautirao ih je) na sve strane, svakim udarcem koji je bacio. Šutirao je sa stopostotnim učinkom te večeri. Ja sam udarao onog tipa (koji je prišao njegovoj ženi), a on je došao s puno više prijatelja nego ja. Ljudi su se tukli na sve strane, a ja sam završio leđima naslonjen na automobil jer su skakali na mene i bio sam pogođen s puno aperkata. Luda situacija.'' ispričao je Dustin u podcastu Thea Vona.

Gore spomenuti fan koji je podijelio video označio je Conora McGregora napisavši mu da pogleda taj video. Irac je ''retweetao'' tu objavu pritom sarkastično napisavši:

''Da, zvuči istinito.'', aludirajući da je Poirier izmislio priču ili barem većinu toga.

Dustin nije ostao dužan te je odgovorio na Conorovu objavu popularnom fotografijom na kojoj McGregor leži nokautiran po završetku druge borbe protiv Dustina Poiriera.

Irac je bio poprilično isprovociran podbadanjem od strane ''Diamonda'' te je uzvratio:

''Slobodno se hvataj tog jednog slučaja, ja ću također. Udarao sam tvojom glavom od pod kao da je košarkaška lopta. Tvoja žena, privatne poruke. Laktovi u tvoju glavu, u mekani dio lubanje koji nikada više ne očvrsne, još od dječjih dana. Probio sam ti lubanju laktovima koji su išli 100 milja na sat. Zaspao si na mom trbuhu.'', napisao je Irac.

Inače, fontalenele su membrane sačinjene od gustog vezivnog tkiva, a nalaze se između kostiju lubanje, na vrhu glave novorođenčeta. Radi se o ravnom, mekanom dijelu u obliku dijamanta (romba), a ti dijelovi lubanje još nisu posve srasli, odnosno fontanele se zatvaraju (srastaju) najčešće prije navršene druge godine života. Dakle, Conorove teze o dijelu lubanje koji nikada ne očvrsne nema naročitog smisla.

Dustin Poirier još je jednom uzvratio napisavši samo ''1-3'' dajući do znanja Ircu kako će ga pobijediti i u četvrtoj borbi ukoliko se ona održi, a Conor mu je odgovorio riječima kojima aludira da je Dustina više puta slao u komu.

''Možda tri kome dečko.''

U svakom slučaju, još jedan uobičajen Conorov dan na Twitteru, a nameće se pitanje tko će idući biti na tapeti. Ako ništa drugo, ovaj puta barem nije obrisao svoje ''tvitove''.

Linker
04. srpanj 2024 10:14