UFC

Pogledajte tko je favorit u borbi između Maxa Hollowaya i Ilije Topurije

Max Holloway

 Mikael Ona/Zuma Press/Profimedia
Kako stvari trenutno stoje, Holloway i Topuria bi se trebali susresti na UFC-u 307

Očekuje se da će bivši UFC prvak perolake kategorije, Max Holloway, izazvati aktualnog nositelja titule u toj diviziji, Iliju Topuriju, za pojas prvaka na jednoj od nadolazećih ‘‘pay-per-view‘‘ priredbi. Iako su kružile glasine o njihovom mogućem okršaju na Noche UFC-u u The Sphere areni, vjerojatnija lokacija je UFC 307 u Salt Lake Cityju.

Prema kladionici BetOnline.ag, Holloway ima manje šanse za pobjedu s koeficijentom +150 (2.5) protiv Topurije, dok je Topuria favorit s koeficijentom -175 (1.57). Očekuje se da će se ovi omjeri mijenjati (u oba smjera) kako se budemo približavali noći borbe. U trenutku pisanja ovog članka, promocija još nije potvrdila ovaj meč, ali je vrlo vjerojatno da uskoro stiže službena objava od strane UFC-a.

Ovo će biti prva obrana titule za neporaženog Topuriju (15-0), koji je osvojio krunu pobjedom u drugoj rundi nad Alexom Volkanovskim na UFC-u 298 u veljači. "El Matador" je bio kritiziran zbog odugovlačenja u mjesecima nakon svog postignuća, ali može ušutkati te prigovore dogovaranjem borbe s Hollowayem na UFC-u 307.

Priredba je zakazana za 5. listopad u SLC-u u saveznoj državi Utah.

Linker
02. kolovoz 2024 12:11