UFC

Pogledajte nevjerojatnu grešku Dane Whitea: Slučajno je otkrio nekolicinu boraca s nadolazećeg UFC-a 303

Dana White

 LOUIS GRASSE/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA
Mnogi se pitaju kako je ovo promaklo šefu UFC-a, ili je to možda uradio namjerno?

Prema izvještajima najpovjerljivijih svjetskih borilačkih izvora, pola carda za nadolazeći UFC 303 moglo se vidjeti u pozadini nedavnog videa Dana Whitea, uključujući i bivšeg prvaka u glavnom događaju.

Nije neuobičajeno da "hardcore" UFC fanovi primijete nadolazeće, neobjavljene borbe u pozadini raznih "War Room" sadržaja koje UFC dijeli na svojim društvenim mrežama. Ovaj put, fanovi su otkrili detalje dok se promocija priprema za povratak u Australiju. UFC 305 je trenutno zakazan za 18. kolovoza 2024., a održat će se u RAC Areni u Perthu. Ovaj PPV događaj bit će treći put da UFC dolazi u Perth, nakon što su prethodno održali UFC 221: Romero vs Rockhold 2018. i UFC 284: Makhachev vs Volkanovski 2023.

Sada, budni UFC fanovi misle da su otkrili tko će se pojaviti u jednoj polovici spomenute UFC-ove priredbe. U protekla 24 sata, globalna MMA zajednica pretvorila se u more internetskih istraživača dok su analizirali svaki piksel iz nedavnog videa Dana Whitea koji objašnjava situaciju oko UFC-a 303.

Video je snimljen u zloglasnom "War Roomu", uredu u sjedištu UFC-a gdje se dogovaraju borbe, s jednim posebnim kutom kamere koji je omogućio fanovima da vide neke od boraca na "desnoj strani" spiska boraca.

Prema prijavljenom "curenju" informacija, pet imena koja čine polovicu glavne karte su bivši UFC prvak u srednjoj kategoriji Israel Adesanya, bantam izazivač Song Yadong, australski borci Jack Della Maddalena i Steve Erceg, kao i veteran Drakkar Klose.

Kako smo već izvijestili ranije ovog dana, samo nekoliko minuta nakon što je ova objava izašla, Adesanya je na društvenim mrežama potvrdio svoj povratak za UFC 305, kao i meč protiv du Plessisa za naslov u srednjoj kategoriji što može implicirati da je dobio dozvolu UFC-ovog menadžmenta kako bi pokušali sanirati "štetu".

Linker
17. lipanj 2024 15:44