UFC

Menadžer Alexa Pereire imenovao je ‘Poatanovog‘ idućeg protivnika

Alex Pereira

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Prozvani borac je prihvatio prozivku i slaže se da bi on trebao biti taj koji će biti sljedeći u kavezu s Brazilcem

Nakon nokauta u drugoj rundi nad bivšim prvakom, Jirijem Procházkom, na UFC-u 303, Joe Rogan upitao je pobjednika, Alexa Pereiru, je li zainteresiran da se za sljedeću borbu prebaci u tešku kategoriju.

"Mislim da je to u mojoj budućnosti, rekao sam to i prošli put kad sam bio ovdje, često to govorim, ali čini se da nije bilo previše interesa u organizaciji", objasnio je Pereira preko svog prevoditelja.

"Ali tu sam, na raspolaganju sam i mislim da je to u mojoj budućnosti... Mislim da fanovi imaju puno toga za reći o tome, što god oni žele. Na kraju, to su ljudi koji plaćaju za ovo i ako je to ono što žele, bit će neizbježno."

Međutim, Pereira je kasnije odbacio ideju o prelasku u višu kategoriju za sljedeću borbu u intervjuu poslije borbe: "Još uvijek imam izazove u poluteškoj kategoriji, želim nastaviti braniti svoj pojas, želim nastaviti trenirati i pokazivati rezultate."

Alex Pereira je pobijedio tri bivša UFC prvaka poluteške kategorije zaredom, uključujući i spomenutog Prochazku dva puta.

Pa, ako je vjerovati najnovijim naznakama iz ‘‘Poatanovog‘‘ tima, Pereira bi se mogao vratiti u oktogon kako bi se suočio s još jednim bivšim protivnikom i prvakom.

Razlog tome je što je službena Instagram stranica ‘‘UFC Europe‘‘ nedavno objavila grafiku s Alexom Pereirom tražeći od fanova da predlože tko bi mogao biti njegov sljedeći protivnik.

"A) Magomed Ankalaev, B) Jan Błachowicz, C) pobjednik borbe Tom Aspinall vs Curtis Blaydes, ili D) pobjednik borbe Jon Jones vs Stipe Miočić."

Pereirov menadžer, Jorge Guimaraes, zatim je komentirao ispod objave s prilično jednostavnom porukom... ‘B‘ - ukazujući da bi Pereirov sljedeći protivnik vrlo lako mogao biti Jan Blachowicz.

Zanimljivo, samo nekoliko sati prije nego što je objava podijeljena na Instagramu, sam Blachowicz je na X-u najavio potencijalnu borbu s Pereirom: "Nikada nisam izgubio revanš. I neću."

Błachowicz je također prisustvovao UFC-u 303 prošlog vikenda i dok je napuštao mjesto događaja, rekao je za UFC Europe da je znao da će Pereira postići nokaut i da bi on trebao biti sljedeći za Poatana.

"Ako pažljivo pogledate borbu, on (Prochazka) je učinio nešto što nikad prije nije učinio, nasmiješio se svom protivniku. Kad sam vidio prvi osmijeh, rekao sam ‘U redu, neće uspjeti.‘ Dakle, vjerujem da bih ja trebao biti sljedeći za Pereiru jer, znate, on je ustvari izgubio protiv mene i samo trebam to još jednom dokazati i neću prepustiti odluku sucima."

Linker
05. srpanj 2024 13:17