UFC

Pereiri i Rountreeju po 50.000 dolara za borbu večeri, evo tko su ostali dobitnici bonusa na UFC-u 307

Alex Pereira i Khalil Rountree Jr.

 Alejandro Salazar/Zuma Press/Profimedia
Ukupno su četiri borca dobila bonuse za ono što su noćas isporučili u oktogonu Delta Centra u Salt Lake Cityju

Po završetku UFC 307 priredbe u Delta Centru (Salt Lake City, Utah, Sjedinjene Američke Države) organizacija je podijelila četiri bonusa, uljučujući i one koji će sjesti na račune predvodnika "eventa".

Alex Pereira i Khalil Rountree Jr., naime, za svoju su predstavu u glavnoj borbi večeri, u kojoj je Amerikanac pružio dvije dobre runde Brazilcu, da bi "Poatan" u nastavku borbe podigao intenzitet i slavio tehničkim nokautom u četvrtoj rundi, dobili bonus za najbolju borbu večeri i tako obojica zaradili po 50.000 dolara.

Isti iznos za izvedbu večeri pripao je i Ryanu Spannu koji je, u posljednjoj borbi ranog preliminarnog dijela priredbe, prisilio na predaju Ovincea Saint Preuxa (gušenje "giljotinom") za samo 95 sekundi i tako vjerojatno 41-godišnjem Amerikancu završio dugogodišnji staž u najjačoj svjetskoj MMA promociji.

Pored Spanna, bonus za izvedbu večeri otišao je i u ruke Joaquin Buckleyja koji je, u posljednjoj borbi preliminarnog dijela "eventa", nokautirao nekadašnjeg dvostrukog izazivača za naslov u velter diviziji Stephena Thompsona.

Linker
06. listopad 2024 08:56