UFC

Paddy Pimblett otkrio kada se ponovno želi boriti: Okršaj s Brazilcem koji predvodi ovotjednu priredbu gotovo je siguran?

Paddy ”The Baddy” Pimblett

 Amy Kaplan/icon Sportswire/newscom/profimedia
Englez nakon sjajne završnice protiv Kinga Greena planira se boriti protiv još ozbiljnijeg izazivača

Paddy Pimblett vidi dvije potencijalne opcije za svoju sljedeću borbu u UFC-u.

Pimblett (22-3) ušao je u Top 15 UFC-ove lake kategorije nakon što je u srpnju na UFC-u 304 "završio" Kinga Greena gušenjem u prvoj rundi. Za svoju izvedbu osvojio je i bonus za performans večeri u iznosu od čak 200.000 dolara!

"The Baddy" ima pogled usmjeren prema Renatu Moicanu (19-5-1), koji se ove subote sastaje s Benoitom Saint Denisom (13-2) u glavnoj borbi UFC Fight Nighta 243 na kojem nastupa i naš Ivan Erslan, a sve ćemo to gledati u Accor Areni u Parizu.

Pimblett i Moicano već su se nekoliko puta javno sukobili, a obojica su pokazala interes za međusobnim okršajem. Govoreći tijekom Cage Warriorsa 178, na kojem je bodrio svoje timske kolege iz Next Generation MMA dvorane u Liverpoolu, Pimblett je dao kratki uvid u svoje buduće planove.

"Nemam pojma trenutno," rekao je Pimblett u intervjuu za Cage Warriors. "Mislim da je jedina priredba na kojoj bih mogao nastupiti ona u prosincu ponovno u Vegasu, ali zasad nije ništa potvrđeno. Znam da se Moicano bori ovaj tjedan i teško da će biti spreman za prosinac, pa bi moglo biti početkom iduće godine."

Nakon što je tri puta nastupio u 2022., Pimblett je od tada odradio samo dvije borbe – jednoglasnu sudačku pobjedu nad Tonyjem Fergusonom u prosincu 2023. na UFC-u 296 i završetak protiv Greena u srpnju ove godine.

Linker
25. rujan 2024 15:23