UFC

Oliveira: ‘Neću rušiti Gaethjea, razmijenjivat ćemo udarce!‘

Charles Oliveira

 Screenshot (youtube, Ufc)
Prvak je frustriran stereotipom koji ga konstantno prati

Prvak UFC-ove lake kategorije, Charles Oliveira, pokušava opovrgnuti narativ koji ga nekako od samog početka prati, a to je da će protiv Justina Gaethjea (23-3) pokušavati borbu što prije odvesti u parter te na taj način izbjeći stand up okršaj sa 'Highlightom'.

'Do Bronx' želi dokazati kako je upravo on jedan on najraznovrsnijih i najzaokruženijih boraca u UFC-u te je voljan dokazati svoju snagu i stand up protiv jednog od najboljih stand up boraca u kategoriji sedmog svibnja (peti mjesec).

''Ja dolazim kao Charles, MMA borac. Ljudi uvijek misle da ja uvijek očajnički pokušavam borbu što prije dovesti u parter. U niti jednoj borbi nisam to pokušavao. Ja sam MMA borac, kompletan borac. Borba počinje na nogama, a ja ću razmijenjivati udarce s tim tipom. Kada se otvori prilika, odvest ću borbu u parter, kad bude prilika za hrvanje, hrvat ću. Ja radim i na hrvanju, nisam budala.'', izjavio je 'Do Bronx'.

Oliveira je već kritizirao Gaethjea kako 'previše priča' prije njihove borbe na skorašnjem UFC 274 eventu, no istaknuo je kako nije impresioniran stvarima koje Justin govori. Brazilac je trenutno u odličnom nizu od deset pobjeda u diviziji koja je krcata talentima, a svoje tvrdnje kako je jedan od najboljih boraca lake kategorije ikad će pokušati opravdati vrlo skoro.

Borba između Charlesa Oliveire i Justina Gaethjea održat će se sedmog svibnja (peti mjesec) u Footprint Centeru u Phoenixu, Arizona.

Linker
29. lipanj 2024 23:07