UFC

‘Obećavam da će se vratiti stari Paulo Costa koji će skidati glave, dosta mi je bodova‘

Paulo Costa

 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA
Brazilski borac je najavio ‘povratak na staro‘, ostaje za vidjeti hoće li to pretvoriti u djelo

Prošlo je šest godina od posljednjeg UFC nokauta Paula Coste, a on je odlučan promijeniti to nakon još jedne frustrirajuće noći na UFC-u 302. Costa je pretrpio četvrti poraz u posljednjih pet UFC nastupa u subotu kada je izgubio na bodove protiv Seana Stricklanda u pet rundi sunaslovne borbe UFC-a 302.

Costa je bio poznat kao žestoki nokauter na početku svoje MMA karijere, ali je prešao na konzervativniji stil borbe, boreći se "na odluke" u pet od posljednjih šest borbi, osim nokauta protiv tadašnjeg UFC prvaka u srednjoj kategoriji Israela Adesanye 2020. godine.

Na konferenciji za novinare nakon borbe na UFC 302, Strickland je čak kritizirao Costu zbog "bijega" tijekom njihove. Sada je Costa odlučan vratiti svoj stari stil borbe. U nedjelju je 33-godišnji Brazilac i obećao vratiti svoj agresivni stil borbe u dugom videu na društvenoj mreži X.

"Starog ću Paula vratiti da skida glave, da ekspresno završava borbe" rekao je Costa. "Nisam tip borca na kontre, žao mi je, nisam taj tip. Bolje mi ide kada idem naprijed i pokušavam završiti borbu i tražim glave. Imam moć, tako da moram to isporučiti i to ću učiniti. Nije me briga za bodove ili štednju energije ili bilo što od toga. Doći ću da skidam glave. To sam ja, to je tip borca kakav sam, i borac kojeg ljudi očekuju da budem. Nije me briga za bodove, dosta mi je toga".

Linker
19. lipanj 2024 17:52