UFC

Ngannou također odgovorio Jonesu: ‘On ima nekoliko osobnosti i nikad ne znate koja će doći‘

Francis Ngannou

 Screenshot (youtube, Le Sueur)
Jones je neki dan rekao kako je Ngannou napustio UFC jer nije vjerovao u sebe, a Francis je imao spreman odgovor

Jon Jones i Franic Ngannou se najviše počeli prozivati upravo onda kada je Francis napustio UFC i kada su se šanse da se njihov meč dogodi drastično smanjile. Gotovo je i nemoguće da ćemo ih ikad gledati u kavezu, jedino ako se Ngannou odluči vratiti u UFC nakon što odradi dugo željeni boksački meč.

Ovih je dana Jones kritizirao i Ngannoua i Ganea. Prvo je rekao da je Gane nije tehnički najbolji kickboksač s kojim se on borio, a rekao je i da Francis nije vjerovao u sebe te je zato napustio UFC. Na to mu je sinoć za MMA Junkie odgovorio i sam Ngannou:

‘‘Ja osobno nemam nikakvih problema s Jonom Jonesom. Mislim da svi mi dobro znamo da Jones ima nekoliko osobnosti, a ponekad je uistinu teško zaključiti tko je on zapravo – a ja nemam ništa s tim‘‘, rekao je Ngannou.

‘‘Mislim da smo u ovoj borbi mogli biti na istoj strani umjesto da se svađamo. Upravo je to ono što sustav želi. Zavadi pa vladaj. Meni se to uistinu ne sviđa i nisam u tome, vidim što se točno događa. Želim im svima sve najbolje. Ja sam sretan jer sam dobio ono što želim, a nadam se da će i ono dobiti. Ja nemam vremena da ga trošim na drame. Predivna budućnost je ispred mene i na to ću se sada fokusirati‘‘, dodao je.

Da je Ngannou ostao u UFC-u, ove subote bi smo gledali okršaj njega i Jonesa. Kako je otišao i ostavio upražnjeno mjesto na vrhu teške kategorije, u subotu će se za njega boriti Jones i Ciryl Gane.

Linker
24. lipanj 2024 06:22