UFC

Nate Diaz zatražio borbu protiv Tonyja Fergusona: ‘Hajde da to odradimo i završimo s tom pričom‘

Diaz i Ferguson

 Screenshot (youtube, Ufc)
Diaz je istaknuo kako bi prihvatio i Conora

UFC-ova zvijezda Nate Diaz otkrio je da je za svoj posljednji nastup u promociji kao protivnika htio veterana lake kategorije Tonyja Fergusona. Već se jedan duži vremenski period po portalima povlače priče kako UFC Diaza drži kao ‘taoca‘, odnosno ne žele mu dati otkaz jer je još pod ugovorom, a prema njegovim riječima, ne žele mu dati ni protivnika.

Nije tajna da Diaz, kao i vjerojatno većina boraca u toj kategoriji i kategoriji ispod, želi borbu protiv irske zvijezde Conora McGregora. Bio bi to njihov treći međusobni okršaj, a oba borca su protiv drugog slavili po jedanput.

Diaz je u posljednjem gostovanju kod Ariela Helwanija rekao: ‘‘Nisu mi ponudili nikog. Već dugo vremena tražim borbu, tražio sam puno njih. Pitao sam za Vicentea Luquea, pitao sam za Tonyja Fergusona, tražio sam barem pet ljudi od posljednje borbe ali od njih nema odgovora.‘‘

‘‘Onda su mi na kraju ponudili Chimaeva. Mislio sam si koji k**ac, ali dobro, zašto ne. Idemo to riješiti i završiti s tom pričom. Onda sam i ja zatražio borbu protiv Khamzata i odjednom su našli sto izlika‘‘, dodao je Diaz.

Nije to prvi put da se spominje borba Diaza i Fergusona, a krajem prošlog mjeseca se po tom pitanju aktivirao i sam Ferguson. Na svom Twitter profilu je na sliku njega i Diaza reagirao u svom stilu, hrpom smajlića i poznatim ‘CSO‘.

Linker
06. srpanj 2024 00:36