UFC

Nate Diaz tvrdi kako UFC nije zainteresiran za meč njega i Poiriera: ‘Kažu da si pušiona‘

Nate Diaz

 Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Trenutno je poprilično nejasno hoćemo li imati priliku gledati ovaj sjajan meč ili ipak ništa od toga

Ranije tokom dana, imali ste prilike pročitati kako je Dustin Poirier izjavio da je sve bliže dogovoru meča protiv Natea Diaza. ''Diamond'' je informacije otkrio u podcastu The Fight with Teddy Atlas.

''Ugovor nije još potpisan, ali vjerojatno ću prihvatiti tu ponudu. Trebao bih istog trenutka otići trčati, jer toliko je blizu taj meč. Radi se o vrlo uzbudljivoj borbi, Nate Diaz je protivnik, ali neću reći o kojem se eventu i datumu radi.'', otkrio je Poirier.

Sudeći prema tonu i samouvjerenosti kojom je Poirier pričao, dalo se naslutiti kako su jako blizu dogovora. Međutim, kako to uvijek s braćom Diaz biva, Nate je danas iznio posve drukčije informacije i time je zakomplicirao situaciju. Ipak, valja naglasiti kako situaciju prema Diazovim navodima komplicira UFC, a ne on sam.

''Upravo sam razgovarao s UFC-om. Pitao sam što se događa s borbom protiv DP-ja (Dustina Poiriera). Želim se boriti što prije, ali oni su rekli da je Dustin pušiona te da ne žele tu borbu. Oprosti Dustine, ti si pušiona, ali nadam se da ćemo se boriti što prije, odradimo to. P.S. Charles Oliveira, ti si također pušiona.'', napisao je Nate putem Twittera.

Idući Diazov meč, trebao bi biti ujedno i njegov posljednji prema trenutno važećem ugovoru s UFC-om. Preostaje nam vidjeti hoće li to biti protiv Poiriera ili nekog drugog. Nema razloga da UFC ne želi ovaj meč, ali možda je Dustin jednostavno otkrio previše informacija prije nego što je trebao pa su čelnici UFC-a savjetovali Diaza da unese malo dileme u samo ugovaranje te borbe.

Linker
05. srpanj 2024 18:09