UFC

Nate Diaz krivi Chimaeva za propalu borbu: ‘Izabrao si svadbu umjesto borbe‘, Chimaev mu odgovorio: ‘Jesi konzumirao?‘

Khamzat Chimaev, Nate Diaz

 Screenshot(youtube, Ufc)
Nate tvrdi kako su se trebali boriti još u prosincu prošle godine

Miljenik UFC-ove publike Nate Diaz kritizira Khamzata Chimaeva jer smatra da je njegovo vjenčanje pravi razlog zašto je njihova borba morala biti odgođena. Nedavno su procurili u javnost parovi koje je UFC htio službeno obznaniti za javnost, a jedan od tih parova bili su Nate Diaz i Khamzat Chimaev koji su bili "bukirani" za UFC 276 event koji se održava 2. srpnja (7. mjesec).

Svibanjski event vjerojatno će biti jedan od najjačih "pay-per-view" evenata godine, a Chimaev je tada još malo potpalio cijelu atmosferu napisavši na svom Twitter profilu: "Idemo se boriti žgoljo".

Nate Diaz sada tvrdi da zna razlog zašto organizacija njihove borbe traje puno dulje od očekivanog.

"Pokušavam ugovoriti borbu već godinu i nekoliko mjeseci i također sam pokušavao zadnjih mjesec i pol dana dobiti borbu sa Chimaevim, ali on je bio ozlijeđen. Zatim je imao probleme s vizom, a sada se otišao vjenčati umjesto da se dođe boriti? Ja pokušavam ugovoriti borbu s nekim pravim borcem što je prije moguće."

Diazu je ostala još jedna borba za odraditi u UFC ugovoru nakon što je u lipnju (6. mjesec) prošle godine izgubio od Leona Edwardsa. Chimaev, koji se nedavno oženio u svojoj rodnoj Čečeniji, samo se nasmijao na Diazovu tvrdnju da je on kriv za odgodu borbe.

"Smiješan si, jesi napušen? Izgleda kao da si konzumirao."

Ovo nije prvi put da je Diaz dogovarao borbu protiv Chimaeva; on tvrdi kako su čelnici pokušali tu borbu dogovoriti još u prosincu (12. mjesec) prošle godine.

Linker
04. srpanj 2024 11:10