UFC

Nate Diaz i dalje je u potrazi za protivnikom: ‘Samo da se zna, lakoćom bih ugušio Oliveiru‘

Nate Diaz

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Jedan od najpopularnijih UFC boraca tvrdi da su Chimaev i McGregor ozlijeđeni

UFC već poprilično navlači bijes fanova, naročito onih Diazovih. Naime, Nate mjesecima zaziva da mu promocija ugovori meč, no čelnici promocije konstantno otežu s time. Kao potencijalni problem nameće se činjenica da je Diazu preostala jedna borba prema važećem ugovoru, a Nate nije naročito zainteresiran za potpisivanje novog ugovora.

Najjača svjetska MMA promocija zasigurno ne želi izgubiti zvijezdu poput Diaza i stoga odugovlače s ugovaranjem njegovog idućeg nastupa. Proteklog tjedna počelo se šuškati kako bi Khamzat Chimaev mogao biti Nateov protivnik na UFC 276 priredbi, koja se održava početkom sedmog mjeseca. Diaz putem Twittera tvrdi kako ta informacija nije istinita.

''Kamzits (Khamzat) i Conor su na listi ozlijeđenih pič**ca i stoga ne znam zašto pričaju sranja, kad su obojica polomljeni.'', jedan je od Diazovih ''tvitova''.

Nate je objavio i kako se želi boriti 30. srpnja (sedmi mjesec), a radi se o UFC 277 priredbi. Istaknuo je kako prefeira nastup u velter kategoriji, ali osvrnuo se i na Charlesa Oliveiru, trenutno najboljeg borca lake kategorije.

''Samo da se zna, lakoćom bih ugušio Oliveiru''.

Dustin Poirier dugo želi meč protiv Diaza i dvojac se višestruko puta verbalno dogovorio putem društvenih mreža i ostalih medija, ali čini se da UFC ne vidi interesa u tome meču. Možda interes budu vidjeli u uparivanju Chandlera i Diaza, jer Michael Chandler novi je na listi zainteresiranih za obračun s Diazom.

''Hej, Nate Diaz. Začepi i prestani se žaliti. Drži usta zatvorenim. Spusti glavu dolje sve dok ti tatica ne ugovori borbu kojom će tvoja glava opet odskakivati od podlogu. Možda to budem ja, ako budeš imao sreće. Vidimo se na vrhu.'', prva je poruka Michaela Chandlera, a zatim se nadovezao na Diazovu želju da nastupi 30. srpnja (sedmi mjesec).

''Tu sam. Brzi zaokret. Zavrti svoju glavu oko osi.'', dodao je Chandler.

S kime će se Diaz na kraju boriti, pomalo postaje i nebitno. Ono što je puno bitnije jeste činjenica da je Diaz željan bilo kakvog nastupa i promocija bi trebala udovoljiti njegovoj želji.

Linker
05. srpanj 2024 22:55