UFC

‘Mrzim govoriti protiv Stipe, ali čovjek se nije borio godinama. Želim vidjeti Jonesa protiv Toma Aspinalla‘

Daniel Cormier i Stipe Miočić

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Borba između Miočića i Jonesa je vrlo vjerojatno posljednja obojici, iako Jones ne isključuje opciju ostanka ukoliko u tom meču bude izgledao dobro

Nedavno smo dobili i konačnu, službenu potvrdu da će se Stipe Miočić i Jon Jones boriti na UFC 309 priredbi u jedanaestom mjesecu ove godine u New Yorku. Godinu je to dana od originalnog datuma kada su se trebali boriti, no poznato vam je da je Jones doživio ozljedu zbog koje je otkazao nastup.

Miočića također jako dugo nismo gledali u kavezu, i to još od onog nokauta u revanšu protiv Francisa Ngannoua početkom 2021. godine. Ben Askren jučer je rekao da je to predug period u kojemu nismo gledali Stipu, a od Jonesa je očekivao da će prihvatiti Aspinalla:

‘‘Želim gledati Jonesa kako se bori protiv Toma Aspinalla, ali izgleda da se to nikada neće dogoditi. To je stvarno preloše. Mrzim što moram govoriti protiv Stipe, nikada nisam imao ništa protiv njega i uvijek sam ga favorizirao, ali on se nije borio previše dugo. Jednostavno ne razumijem taj meč‘‘, rekao je Askren Danielu Cormieru.

‘‘Znam da je imao odlične rezultate, ali sad je skoro četiri godine od toga. Tom Aspinall je tu i sve ih prebija, želim vidjeti Aspinalla protiv Jonesa. Također, Francis Ngannou je također negdje drugdje, a po meni je loše što ne gledamo najbolje kako se bore protiv najboljih. Možda smo razmaženi‘‘, dodao je.

Borba između Miočića i Jonesa je vrlo vjerojatno posljednja obojici, iako Jones ne isključuje opciju ostanka ukoliko u tom meču bude izgledao dobro. Aspinall zasigurno kao zapeta puška čeka ovaj okršaj kako bi prozvao pobjednika, a ukoliko pobjednik ne ode u mirovinu, Tom Aspinall jedini je čovjek protiv kojeg se može boriti.

Linker
25. rujan 2024 13:24