UFC

Michael Bisping: ‘Smijat ćete mi se, ali Darren Till će jednoga dana biti prvak‘

Bisping i Till

 Screenshot (youtube, Michael Bisping, Themaclife)
Dotaknuo se i drugih engleskih potencijala

Iako su ga mnogi već uvelike otpisali, ipak postoje oni koji smatraju da se Darren Till (18-4-1 MMA, 6-4-1 UFC) ipak može vratiti iz lošeg niza poraza i napraviti velike stvari. Podsjećamo, Till je poražen u četiri od posljednjih pet borbi, a jedinu pobjedu ima protiv Kelvina Gasteluma podijeljenom sudačkom odlukom krajem 2019. godine.

Vrlo je čudna karijera Darrena Tilla koji je dosegnuo sami vrh 2018. godine kada je Tyrona Woodleyja izazvao za titulu u velter kategoriji, no od toga mu ništa ne ide u prilog. Nakon što ga je Masvidal nokautirao, prelazi u srednju kategoriju, gdje također nije baš uspješan.

No, Michael Bisping ne vjeruje da je Tillova karijera gotova. Dapače, on smatra da će se Darren vratiti i čak postati prvak:

‘‘Smijat ćete mi se, ali Darren Till, koji je 1-3 u posljednje četiri borbe, bit će prvak jednog dana. Njegov stand up je odličan, mentalno je jak. Imao je samo loš period a i ima tek 29 godina. Bit će prvak‘‘, rekao je Bisping.

‘‘Ljudi misle da mi je žao što je Edwards osvojio titulu, ali ja podržavam sve borce iz UK. Imamo hrpu budućih prvaka odavde, tipa Tom Aspinall. Ozlijedio je koljeno ali bit će prvak, on također ima tek 29 godina i sigurno će biti prvak‘‘, dotaknuo se i drugih potencijala iz svoje zemlje.

Darren Till još uvijek trenira s poznatim Khamzatom Chimaevim za svoj povratak u kavez. O tom povratku informacija još uvijek nema, a vjerojatno ni neće biti do kraja godine.

Linker
22. rujan 2024 04:55