UFC

Michael Bisping otkriva: ‘Tony Ferguson me zlostavlja porukama ako ga kritiziram‘

Michael Bisping

 Screenshot (youtube, Michael Bisping)
Umirovljeni engleski MMA borac ima određenih problema s Fergusonom zbog svog podcasta

Tony Fergsuon dugi niz godina ima reputaciju kao jedan od najčudnijih i najzagonetnijih tipova u MMA-u. ''El Cucuy'' je borac koji gaji poprilično specifičan stil borbe i treninga, a sve to samo ocrtava njegovu osobnost.

Imao je Ferguson nažalost i određenih psihičkih problema s kojima se jedno vrijeme borio, a nerijetko zna upadati u razne sukobe putem društvenih mreža, kao i uživo. 2017. godine, iz apsolutno ničega, izrodio je verbalni sukob s Fabricijom Werdumom, ali ljudi okupljeni oko njih spriječili su eskalaciju. Ferguson se naljutio jer je smatrao da mu se Werdum ubacio u riječ te da nije imao pravo na to, a Brazilcu nije dobro sjelo ''ušutkavanje'' od strane ''El Cucuyja''.

Oni koji prate Fergusona na društvenim mrežama, nerijetko ističu i primjećuju kako ovaj borac lake kategorije jako često blokira sve one pratitelje koji se nekad ne slože s njegovim razmišljanjima. Ukoliko mu netko uputi komentar koji je suprotan njegovom stavu, lako je moguće da ta osoba ubrzo završi blokirana od strane Fergusona.

Jedan od onih koji ima problema s Fergusonom putem društvenih mreža, jeste i Michael Bisping. Umirovljeni engleski borac i bivši prvak srednje kategorije, objasnio je kako mu Ferguson ponekad prijeti porukama na društvenim mrežama, a to radi zbog Bispingovih kritika koje mu ponekad uputi u svom podcastu.

''Tony Ferguson me zlostavljao. Napado me i slao mi je razne poruke. Ako bih pričao nešto o njemu u svom podcastu, on bi mi slao poruke. Ne želim psovati, ali on bi mi slao poruke tipa: 'Pričaš sranja Mike...', a ja bih ga molio da me pusti na miru.'', objasnio je Bisping u svom Believe You Me podcastu.

Što se Bispingovih komentara o Fergusonu tiče, ''El Cucuyju'' se zasigurno neće svidjeti niti oni kojima je najavio Fergusonov nadolazeći meč protiv Michaela Chandlera. Ferguson i Chandler bore se ovaj vikend, a Tonyju prijeti četvrti poraz u nizu.

''Ako izgubi četvrti meč za redom, a budimo iskreni, dobre su šanse da se to dogodi, onda će mu mnogi predlagati umirovljenje. To bi bilo tužno jer je to tako velik pad za njega.'', rekao je Bisping.

Složio se Ferguson ili ne, činjenica je da bi četvrti poraz u nizu uistinu bio dobar znak da je 38-godišnjem Fergusonu možda ipak došlo vrijeme za umirovljenje. Ali činjenica je i kako se ''El Cucuy'' neće predati i nikad ga ne treba unaprijed otpisati. Michaela Chandlera čeka još jedan itekako težak protivnik.

Linker
05. srpanj 2024 20:28