UFC

Michael Bisping: ‘Nate Diaz će nakon Paula ponovno potpisati za UFC, nema puno opcija za zaradu‘

Nate Diaz

 Dalton Hamm/Zuma Press/Profimedia
Diaz je vjerojatno i sam svjestan da nema što tražiti protiv najboljih

‘Love-Hate‘ veza između UFC-a i Natea Diaza traje već odavno. Nije se Diaz nikad ustručavao javno kritizirati svoje poslodavce što mu se ponekad nedvojbeno obilo o glavu, ali izgleda da su se ipak rastali u miru, sudeći po izjavama Dane Whitea kako je UFC uvijek bio Diazov dom, ali i sam je Diaz odmah nakon borbe zahvalio i zatražio aplauz za Danu.

Iako je gotovo sigurno da Diaz neće produžiti ugovor, Michael Bisping vjeruje da će se to sigurno dogoditi. Možda ne u ovom trenutku, ali nakon potencijalne borbe protiv Jakea Paula Bisping smatra da je to realan scenarij.

‘‘Diaz je govorio o boksu, jiu-jitsi i drugim sportovima. Realnost jest da je Diaz globalna zvijezda, apsolutna senzacija i odličan je borac. Može se natjecati u BJJ-u, boksu, boksu bez rukavica, kickboxingu. Ali ne i hrvanju. Radit će ono što god mu donosi najviše novca. No, realnost je da van UFC-a Diaz nema puno prilika za zaraditi novac‘‘, rekao je Bisping na svome YouTube kanalu.

‘‘Recimo i da odradi tu jednu borbu, i što onda? Bellator, ONE, BKFC? Njegova nova promocija? Tu je i treći meč protiv Conora, ali problem je što je Conor pod ugovorom sa UFC-om. Ta se borba sigurno neće dogoditi uskoro, ali ono što ćemo potencijalno vidjeti jest Diazov povratak u UFC. To me uopće ne bi iznenadilo‘‘, zaključio je Bisping.

Iako je revanš protiv Conora potencijalno zanimljiva borba, teško je za očekivati da će Diaz ponovno potpisati za UFC nakon svega.

Linker
05. srpanj 2024 22:38