UFC

Merab Dvalishvili objasnio zašto ne voli Petra Yana: ‘On nije dobar čovjek, dužni su mi novac‘

Merab Dvalishvili

 Screenshot (youtube, Mma Junkie)
Smatra ga odličnim borcem i obiteljskim čovjekom, ali smatra da je loš kao osoba i još mu njegov prijatelj duguje puno novca

Petr Yan i Merab Dvalishivili bore se ove subote, a među njima se počelo jako zakuhavati. Poznato je bilo kako nisu fan jedan drugog, a u ovom tjednu prije borbe je palo još nekoliko teških riječi te je sad gotovo sigurna stvar da nas pravi vatromet čeka ove subote. Njih dvojica će predvoditi Fight Night 221 priredbu, a nakon dugo vremena jedan ‘‘Fight Night‘‘ odlazi van UFC-ovog Apexa.

Pobjeda jednog borca nad drugim će biti od velike koristi za obojicu jer se Yan treba pod svaku cijenu vratiti pobjedama, a ako pobijedi Merab, teško će se moći reći kako ne zaslužuje napasti titulu. Merab je jučer otkrio zašto točno ne voli Yana:

‘‘Imam jako puno razloga. Prvo, ova borba nije samo neka obična borba. Ovo je jako osobno za mene. On je iz Rusije, a ja iz Gruzije. Svi mi znamo što Rusija trenutno radi Ukrajini, a i što su radili Gruziji. Rusija nije demokratska zemlja. Želim pobijediti za svoje ljude. Imam ogromnu podršku za svoju zemlju, ali i za Ukrajinu‘‘, rekao je Merab za MMA Junkie.

‘‘Petr je odličan borac, bivši prvak. Svi znamo da je jako čvrst. Kao borac je odličan, opasan je. Nema rupe nigdje jer je odličan na nogama, rušenja brani odlično i ima dobar kardio. To će biti moj najteži test. On je odličan borac i obiteljski čovjek, ali on nije ponizan. On nije dobar čovjek. Nevažno je koliko ste dobar borac, važno je kakav ste čovjek‘‘, dodao je Merab.

Kad su ga pitali zašto tako misli, objasnio je kako mu je Anatoly Malykhin, Yanov prijatelj i prvak ONE-a, rekao da se kladi na Petra protiv Sterlinga. Merab mu je uplatio 50 tisuća dolara, a kad je Yan izgubio, Malykhin mu je odbio vratiti novac

Linker
03. srpanj 2024 03:12