UFC

McGregorov trener potvrdio: 'Ako pobijedi Cerronea, na redu bi mogao biti Masvidal!'

Conor McGregor
 Screenshot/Youtube
Conor McGregor je preko svojih posrednika otkrio plan za 2020. godinu, a on uključuje dvije "uvodne" borbe, a onda i konačni udarac u obliku povratka na tron lake kategorije. Ove uvodne dvoboje bi trebao odraditi u velteru te će započeti s obračunom protiv Donalda Cerronea u mjesecu siječnju.

No, čini se kako UFC ne bi imao ništa protiv da njihova najveća zvijezda već u slučaju slavlja protiv Cerronea na UFC-u 246 iskuša još jednom sreću protiv Khabiba Nurmagomedova. To je javno potvrdio Dana White izjavivši nedavno da im je to cilj, a ne još jedan uvodni meč prije uzvrata, kako je to "Notorious" planirao. Znaju čelnici elitne promocije da je McGregor posljednjih godina prilično nepouzdan pa ga žele što prije "iscijediti" jer tko zna što će se sve izdogađati do kraja iduće godine.

Ipak, situacija neće biti tako jednostavna što je potvrdio i aktualni prvak Khabib Nurmagomedov poslavši žestoku poruku svom šefu. Rus je poručio "da je on taj koji će odrediti izazivača, a da McGregor treba deset pobjeda u lakoj kategoriji da bi se kvalificirao za uzvrat".

U posljednjem intervjuu McGregorov trener za stojku Owen Roddy potvrđuje prvotni Irčev plan - dva meča u velteru, a onda i napad na Khabiba u studenom, vjerojatno u Madison Square Gardenu. Ovaj drugi meč bi trebao biti protiv BMF prvaka Jorgea Masvidala!

"To je naš plan. To je ono što on želi. A reći ću vam jednu stvar - kada Conor kaže da će nešto učiniti, ako netko to može, to je on! Ali nemojmo preskakati meč s Cerroneom", izjavio je Roddy u "Eurobash" podcastu.

Trener iz SBG-a u Dublinu potvrđuje ono što se može već neko vrijeme čuti u borilačkim kuloarima - McGregor je napokon redovito u dvorani i već sada je odlično spreman.

"Mislim da ćete vidjeti formu iz drugog meča protiv Natea Diaza. Sada je to ponovno onaj stari Conor. Već neko vrijeme mu je i težina prava. Upravo na toj težini je ranije odrađivao pripreme uključujući grappling, trčanje, ali i spariranje. Njegovo tijelo zna kako se ponašati na ovoj težini. A na koncu se neće morati ubijati od skidanja kila", objašnjava i zaključuje:

"Meč je u velteru pa će zadnja tri tjedna jesti kao i ranije. Nema više mučenja. Sada smo samo fokusirani na trening, na ono čime se on mora baviti. Analiziramo i protivnika, gledamo detalje i pokušavamo saznati što više iz prošlih mečeva."

UFC 246 je na rasporedu 19. siječnja u T-Mobile Areni u Las Vegasu.

Linker
04. srpanj 2024 11:16