UFC

McGregor poslao poruku O‘Malleyu nakon njegove pobjede nad Sterlingom, evo što je poručio novom prvaku

Sean O‘Malley i Conor McGregor

 Screenshot/Instagram
U moru čestitki koje je ‘Suga‘ primio nakon osvajanja pojasa - stigla je i ona Conorova

Sean O‘Malley (17-1) nokautirao je Aljamaina Sterlinga (23-4) u drugoj rundi glavne borbe večeri na UFC 292 priredbi i tako se okrunio pojasom prvaka bantam divizije. "Suga" je, na račun izvedbe koju je isporučio u bostonskom TD Gardenu, dobio brojne čestitke, a jedna od njih stigla je i od - Conora McGregora.

"Conor mi je prvi put poslao poruku na Instagramu. Rekao je: ‘Dušo, uspjeli smo‘, a ja sam mu odgovorio: ‘Sigurno jesmo‘", otkrio je O‘Malley u razgovoru s ESPN-ovim analitičarem Patom McAfeejem, pa govorio i o nastavku korespondencije s irskim borcem: "Pitao sam ga: ‘Jesi li ‘main event‘ u prosincu? Ja sam ‘co-main event‘, a on mi je odgovorio ‘shot caller‘. Ne znam što to znači, nadam se da je to ‘da‘ na je**nom irskom".

Podsjetimo, odmah po osvajanju naslova, O‘Malley je prozvao Marlona Veru - jedinog čovjeka koji ga je pobijedio - a kao potencijalno mjesto i vrijeme održavanja njihovog revanša naznačio je UFC 296 priredbu u Las Vegasu 16. prosinca. Riječ je o posljednjem UFC-ovom PPV eventu ove godine, upravo onom za kojeg se McGregor nada da bi mogao predvoditi svojom borbom protiv Michaela Chandlera. Nade su mu poljuljane zbog njegovog prekoračenja roka kojeg je dobio od strane USADA-e za ulazak u program testiranja, a u ponedjeljak je na Twitteru čak objavio i da ga "neće pustiti" da se bori do kraja godine i da mu "uskraćuju sredstva za život". No, unatoč tome, tek treba vidjeti kakav će biti epilog oko "shot callera".

Linker
01. srpanj 2024 01:52