UFC

McGregor bizarnim objavama divljao po Twitteru: ‘Prezirem vas! Nacija u rasulu kojom upravljaju gušteri!‘

Conor McGregor

 BLAYZENPHOTOS/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA Blayzenphotos/backgrid/backgrid Usa/profimedia
Bivšem UFC-ovom prvaku ishitreni potezi na društvenim mrežama nisu strani, no ovoga je puta nadmašio samoga sebe

Unatoč njegovom silnom bogatstvu i planetarnoj popularnosti, ovih se dana nije lako zvati Conor McGregor. Bivši UFC-ov prvak suočava se s neželjenim posljedicama incidenata koje je izazvao o Miamiju (o čemu smo već pisali ranije tijekom dana), kao i s (još jednom) optužbom za silovanje, a čini se kako je "Notorious" pod tim teretom počeo pucati, barem ako je suditi prema njegovom recentnom divljanju na Twitteru.

McGregor se, naime, na toj društvenoj mreži okomio na Irsku nacionalnu televiziju (RTE), odnosno irsku Vladu koja financira tu istu televiziju. Izbacio je seriju tvitova koje je teško prepričati, a nakon što je i sam shvatio da je pretjerao u svojim prozivkama, obrisao je predmetne objave, no internet, kao što je poznato, nikad ne zaboravlja. Brojni tviteraši pročitali su njegove poruke, a iste su se vrlo brzo našle u fokusu medija.

Cijela priča počela je s Conorovim napadom na RTE. Najprije je podijelio videozapis na kojem "scrolla" po svom mobitelu kroz Googleove rezultate nakon što je u tražilicu upisao "McGregor RTE", a rezultati nisu baš bili osobito povoljni za njega.

"Conor McGregor optužen za opasnu vožnju", "Conor McGregor optužen za napad na čovjeka u Dublin Pubu", "Dvije žene tuže Conora McGregora za nanošenje ozljeda", "Odvjetnik Conora McGregora kaže da su optužbe "neistinite", samo su neki od naslova koje je Google ponudio, a svi rezultati bili su povezani uz Irčeve probleme sa zakonom.

Potom je u tražilicu upisao "McGregor donacije" i dobio dugačak popis članaka koji tematiziraju njegove humanitarne aktivnosti, ali nijedan od njih nije bio objavljen od strane RTE-a. Bio je to okidač za ono što smo najavili u uvodnom dijelu teksta.

"Spletkarenje, laganje, lažne pi**e. Želimo svoj novac natrag! RTE, pljačkaši irske javnosti", napisao je 34-godišnji borac u svojoj prvoj objavi, pa nastavio u istom tonu.

“RTE, ogranak irskog vladinog kartela. Pljačkaški, lažljivi, lažni licemjeri! Preziremo vas", poručio je u sljedećoj (naknadno obrisanoj) objavi.

"TV3, što ima? TG4, conas atá? (Kako ste, op.a.) U kanti za smeće s RTE -om!", napisao je Conor u svom trećem tvitu, a onda, u četvrtom, otišao i korak dalje, te prozvao irsku vladu - i to na poprilično bizaran način.

"Prezirem našu vladu! Čak i kritizirati RTE u parlamentu s visokog i moćnog položaja je apsolutni vrhunac licemjerja samo po sebi! Da vidimo vaše knjige sada! Količina korupcije u Irskoj je užasna. Nacija u rasulu, kojom upravljaju gušteri!", ispalio je McGregor u objavi koju je, također, vrlo brzo obrisao, ali ju je prenijela MMA Mania.

Linker
21. rujan 2024 23:11