UFC

Max Holloway ima ispred sebe jako težak zadatak, a nakon toga ga potencijalno čeka borba karijere protiv dominantnog prvaka

Max Holloway

 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA
Dagestanski prvak potvrdio je da bi bio zainteresiran za borbu protiv legendarnog borca s Havaja

Kao što znamo, Islam Makhachev je apsolutni kralj kategorije do 70 kilograma. Tijekom posljednjih nekoliko godina, uspio je čvrsto zauzeti svoje mjesto na vrhu. Zbog toga je ostao bez previše istaknutih izazivača. Arman Tsarukyan činilo se kao logičan sljedeći korak, no nažalost, nijedan od njih još nije spreman za taj okršaj.

Druga ideja bila bi dati priliku Maxu Hollowayu. Međutim, nakon njegovog nevjerojatnog nokauta nad Justinom Gaethjeom, "Blessed" je dobio priliku za borbu za UFC titulu u perolakoj kategoriji protiv Ilije Topurije.

Tijekom nedavne sesije pitanja i odgovora, Makhachev je potvrdio da bi bio zainteresiran za borbu s Hollowayem ako on uspije pobijediti Topuriju. Osim toga, imao je nekoliko lijepih riječi za havajsku zvijezdu. “Posljednja borba bila je odlična izvedba za njega. Pobijedio je Gaethjea, nokautirao ga. Ako pobijedi Topuriju, ali to je teška borba za njega. Ako ga pobijedi, a UFC želi tu borbu, idemo, napravimo to. Jer ovaj tip ima iskustvo u lakoj kategoriji i pobijedio je nekoliko teških protivnika. Pa, zašto ne?”

Holloway je tip osobe koji se ne boji nikoga. Islam, s druge strane, otvoreno je izjavljivao nekoliko puta da želi biti borbeni prvak. U ovom trenutku, neki su se pitali može li konačno nadmašiti naslijeđe svog prijatelja Khabiba Nurmagomedova.

Linker
12. rujan 2024 21:56