UFC

Masvidal tvrdi da ga potencijalni protivnici odbijaju, Edwards mu je vrlo brzo odgovorio

Jorge Masvidal

 Alex Menendez/Getty images/Profimedia
‘Gamebred‘ je ostao na samo jednoj odrađenoj borbi u 2021. godini

Izuzetno nezadovoljan ući će Jorge Masvidal u 2022. godinu, nakon samo jednog nastupa u posljednjih 12 mjeseci i to onog u kojem je nokautom poražen od Kamarua Usmana. Unatoč traženju još jednog nastupa, okolnosti su dovele do toga da je trenutno bez ugovorene borbe. Dakle, nakon 2019. i 2020., koje su ga učinile jednom od najvećih MMA zvijezda na svijetu, ono što je uslijedilo svakako nije bilo nešto čemu se nadao.

On je zapravo u posljednje vrijeme bio na oporavku od ozljede, što mu je pokvarilo planove za kraj godine, a sad je odlučio prozvati potencijalne protivnike, tvrdeći kako su istima ponuđeni ugovori koje ovi nisu spremni prihvatiti.

"Nisam više na listi ozlijeđenih, a ove male kujice ne žele potpisati ugovor. Ugovori su stavljeni pred njih, direkt u njihovu facu. Svi znaju da više nisam ozlijeđen. Kad će vam dosaditi prozivati moje ime te kad ćete zapravo potpisati ugovor", rekao je Masvidal, okrenuvši se redom nekim imenima, od Jakea Paula pa sve do Leona Edwardsa:

"Krenuvši od one male glumice s Disney kanala, sad se nedavno borila, zaboravio sam mu ime. Preko one kujice koja prodaje jeftini viski i onog smrada koji uvijek završi slomljene face. Tu je i onaj koji iz Engleske konstantno govori neka sranja. Govorim i tebi."

Kad je već bio prozvan, Edwards je odučio odgovoriti. Podijelio je objavu u kojoj je gore spomenuto navedeno uz komentar kako Masvidal živi u nekim svojim iluzijama.

Masvidal i Edwards trebali su se boriti početkom ovog mjeseca na UFC 269 priredbi, no borba je otkazana nakon Masvidalove ozljede. Njihov rivalitet zapravo traje još od 2018. godine i okršaja u "backstageu" nakon priredbe na kojoj je Masvidal u glavnoj borbi savladao Darrena Tilla, a Edwards u sunaslovnoj Gunnara Nelsona.

Linker
21. rujan 2024 18:09