UFC

Masvidal komentirao Conorov povratak: ‘Morao je čekati da USADA ode kako bi se mogao natjecati s nama‘

Conor McGregor

 Screenshot (twitter)
Povratak Conora McGregora je ono što će priredbu obilježiti, a hoće li se uspješno vratiti nakon toliko dugog izbivanja, saznat ćemo za točno mjesec dana

Za točno mjesec dana svjedočit ćemo velikom povratku Conora McGregora u UFC-ov kavez, a Michael Chandler je taj koji će mu poželjeti ‘‘dobrodošlicu‘‘. UFC 303 predvodit će upravo njih dvojica, a bit će zanimljvo vidjeti kako će Conor izgledati nakon tri godine izbivanja.

Svi se sjećate situacije oko McGreogra i USADA-e, odnosno, kako Conor dugo nije želio ući u USADA-in bazen testiranja na doping. Sad kada USADA-e više nema, pojavljuju se teorije o raznim borcima, a Masvidal je iznio svoju o McGregoru. On tvrdi da je Conor čekao odlazak USADA-e i da je sigurno na dopingu:

‘‘Njih obojica traže način da odustanu od borbe, odnosno, čekaju tko će prvi od njih dvojice odustati. Na koliko steroida je Conor? To je posebno pitanje jer je pi**a morala čekati da USADA ode kako bi se mogao vratiti i natjecati s nama. Dok smo svi trenirali i bivali testirani, taj idiot je očito bio na nečemu, a to možemo vidjeti i na njegovom filmu‘‘, rekao je Masvidal u TimboSugarShowu.

‘‘Što se tiče borbe, ja naginjem ka Conoru. Međutim, nije zapisano u kamenu. Na pola njegovih ‘Tweetova‘ se vidi da nije pri pameti. Znate, kokain je vraška droga, zato što piše neke stvari koje je nemoguće protumačiti i razumjeti‘‘, pojasnio je ‘‘Gamebred‘‘.

UFC 303 je pred vratima, a veselimo se i ostalim borbama koje donosi. Kako god, povratak Conora McGregora je ono što će priredbu obilježiti, a hoće li se uspješno vratiti nakon toliko dugog izbivanja, saznat ćemo za točno mjesec dana.

Linker
03. lipanj 2024 08:23