UFC

Mark Hunt opleo po Jonesu i UFC organizaciji: ‘On je varalica i štakor na steroidima‘

 Mark Hunt  

 Ethan Miller/Getty images/Profimedia
Je li u pitanju ljubomora?

Nije nikakva tajna da je Mark Hunt već godinama u svađi s UFC organizacijom, dapače bili su i na sudu do nedavno. Sve je počelo onda kada je Brock Lesnar nakon pobjede nad Huntom bio pozitivan na doping testu, preko čega Prideova legenda nije mogao prijeći, već je tužio cijelu organizaciju. Očito već ‘alergičan‘ na bilo kakve priče o dopingu, Mark Hunt je teško opleo po Jonesu nakon što je ovaj osvojio pojas teške kategorije.

"Dame i gospodo, eto vam ga, varalica i štakor na steroidima. On koji se zabija u trudne žene i bježi s mjesta nesreće, on koji se skriva ispod kaveza 10 sati kako bi izbjegao biti testiran na doping. To je vaš prvak teške kategorije. Morate se ugledati na tog štakora kojeg promoviraju, molim vas dignite svi čašu da nazdravimo kompaniji koja ima nula kredibiliteta." - napisao je sarkastično Hunt.

"Bezvrijedni pojas na bezvrijednom šampionu u još bezvrijednijoj organizaciji. U bilo kojem drugom sportu taj luzer više ne bi postojao, to je i razlog zašto UFC nema kredibiliteta kada promovira to smeće." - odriješit je bio Mark Hunt u svojoj objavi.

Istina je da je Jones u prošlosti imao problema s dopingom, te da mu je radi toga druga pobjeda protiv Daniela Cormiera poništena. Ali ovakva mržnja prema organizaciji i prvaku se rijetko kada viđa, većina ih je na komentarima ipak stala na stranu Jona Jonesa.

"On možda i nije najbolja osoba, ali je sigurno najbolji borac koji je ikada postojao"

"Njušim ljubomoru ovdje, on je "GOAT" i to je razlog zašto je arena rasprodana. Nemaju kredibiliteta, na kojem planetu ti živiš?

Ovo su bili samo neki od komentara fanova koji su stali na stranu Jona Jonesa.

Linker
29. lipanj 2024 10:07