UFC

Luke Rockhold: ‘Zanima me samo borba za titulu, neću raditi ništa osim toga‘

Luke Rockhold

 Screenshot (youtube, Daniel Cormier Clips)
U subotu se vraća nakon tri godine pauze

Ove subote se u Octagon vraća istinski veteran MMA sporta i bivši prvak, Luke Rockhold. Za svoj povratnički meč nakon 3 godine i teškog nokauta od Jana Blachowicza Luke je izabrao jednog od najopasnijih udarača u kategoriji, Paula Costu.

Razlog zbog kojeg je izabrao upravo njega jest taj što Luke vjeruje da će mu pobjeda nad njim donijeti novi napad na titulu:

‘‘Sljedeću borbu. Neću raditi ništa drugo, a ako ju ne dobijem, neće je ni biti‘‘, odgovorio je Luke na pitanje kada bi želio napad na titulu.

Dotaknuo se i meča između Adesanye i Pereire: ‘‘Ovisi o tome kako će se Israel boriti. Ako se Israel krene tući s njim – a mogao bi jer mu je Pereira u glavi, pogotovo kad je tijesno izgubio prvu i nokautiran u drugoj borbi. Israel želi njegovu glavu, to se jasno vidi. Dakle, Ako Israel dopusti Perieri da mu opet uđe u glavu, to će biti zanimljivo. Ovo je MMA, a svi znamo da je Alex j**eno preloš u parteru. Čak bi ga i Izzy tamo završio.‘‘

‘‘Neću ništa raditi nego biti svoj, vidjeli ste i sami da sam imao u**ane nastupe kad to nisam bio. Kad sam opušten onda sam i samopouzdan, sretan i zabavljam se unutra. Zadnjih četiri ili pet godina nisam bio svoj, ali vidjet ćete zaokret‘‘, obećava Luke.

‘‘Za mene je bitno biti svoj, opustiti se i zabaviti. Ovaj tip će ići na mene, a ja ću ga povrijediti svaki put kad pokuša‘‘, zaključio je.

Linker
29. lipanj 2024 09:31