UFC

Legendarnog UFC-ovog prvaka pitali o meču Ivana Erslana i Iona Cutelabe, evo što je odgovorio

Andrei Arlovski

 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA Usa Today Network/ddp Usa/profimedia
Andrei Arlovski čvrsto vjeruje kako će hrvatski i moldavski predstavnik isporučiti sjajnu borbu u Parizu

Kao što je već dobro poznato, Ivan Erslan (14-3) debitirat će pod okriljem UFC-a na Fight Night priredbi u Parizu (Moicano vs. Saint-Denis) 28. rujna, a s druge strane oktogona čekat će ga Ion Cutelaba (17-10-1). S obzirom na borilačke stilove svojstvene najboljem hrvatskom poluteškašu i moldavskom "Hulku" legitimno je prognozirati kako nas te večeri u kavezu čeka pravi "vatromet", a na istom su tragu i razmišljanja Andreja Arlovskog (34-24).

Bivši prvak UFC-ove teške kategorije, naime, odgovarao je na pitanja fanova putem svojih Instagram storyja, a među brojnim postavljenim pitanjima našlo se upravo i ono o okršaju Erslana i Cutelabe. Legendarni "Pitbull" odgovorio je: "Ooo, to će biti vrlo zanimljiva borba, kažem vam, 100%. Doista se veselim vidjeti taj meč".

Podsjetimo, Arlovski i Erslan međusobno se dobro poznaju budući da su u više navrata zajedno trenirali i sparirali u centralnoj dvorani American Top Teama u Coconut Creeku (Florida, Sjedinjene Američke Države). Proslavljeni bjeloruski veteran slobodne borbe, dakle, odlično je upoznat s Ivanovim borilačkim kvalitetama i ne čudi stoga da očekuje vrhunsku borbu. Očekujemo je i mi, kao i čitava hrvatska, odnosno regionalna borilačka javnost, s tim da, dakako, čvrsto vjerujemo da će kao pobjednik iz tog "vatrometa" izaći naš Erslan.

Linker
13. rujan 2024 12:50