UFC

Khalil Rountree obratio se svima koji kritiziraju njegov napad na titulu: ‘Ako niste uzbuđeni oko borbe, imate neki problem‘

Khalil Rountree 

 Diego Ribas/Zuma Press/Profimedia
Rountree će napasti Alexa Pereiru i titulu u poluteškoj kategoriji, iako se teško oteti dojmu da UFC pomno i pažljivo traži stilski što pogodnije protivnike za Pereiru ne bi li se ‘‘napumpao‘‘ broj obrana titule u poluteškoj

Malo je onih koji nisu ostali iznanađeni prošloga tjedna kada je najavljeno da će Alex Pereira svoju titulu u poluteškoj kategoriji braniti protiv – Khalila Rountreea Jr-a. Borac je to koji je nedavno pao na doping testu, posljednje pobijedio Anthonyja Smitha, tako da po mnogima nije zaslužio napad na titulu.

Puno fanova i drugih boraca po društvenim mrežama konstantno se žali na ovaj meč, a izgleda da je i Rountreeu ‘‘prekipjelo‘‘. Sinoć se dotaknuo i onoga što je Hill govorio upravo o padu na doping testu i ostalom:

‘‘Ne iznenađuje me to i ne utječe na mene. Razumijem da je uzrujan iz svojih osobnih razloga. U redu, ali nije moja briga što misli on ili bilo tko drugi. Mislim da ovo nije užasno za sport. Mislim da je odlično za sport. Mislim da će fanovi 100 posto biti uzbuđeni zbog ove borbe‘‘, rekao je Rountree Kevinu Ioleu.

‘‘Imate tipa poput mene, imate tipa poput Alexa. To je vrlo uzbudljivo za sport. Zahvalan sam UFC-u na ovoj prilici. Ukoliko ste išta drugo osim uzbuđeni oko ove borbe, možda imate problem. To nije problem ‘matchmakera‘ i kompanije. Ukoliko imate neki problem s ovim, mislim da je to vaš problem‘‘, dodao je.

S obzirom da je borba već ugovorena, svako daljnje argumentiranje je jednostavno gubitak vremena. Rountree će napasti Alexa Pereiru i titulu u poluteškoj kategoriji, iako se teško oteti dojmu da UFC pomno i pažljivo traži stilski što pogodnije protivnike za Pereiru ne bi li se ‘‘napumpao‘‘ broj obrana titule u poluteškoj.

Linker
15. rujan 2024 11:39