UFC

'Kauboj' ne odustaje: Cerrone najavio povratak puno brže nego što se mislilo!

 Steve Marcus/Getty Images/AFP
UFC legenda Donald Cerrone bi se najvjerojatnije trebao vratiti u Octagon ili u ožujku ili u travnju mjesecu. Bit će to prvi nastup za "Kauboja" nakon što je u glavnom meču UFC-a 246 za samo 40 sekundi teško poražen od Conora McGregora.

No, ako ste mislili da je Cerrone odlučio razmisliti što dalje u ovom trenutku karijere, s obzirom na tri poraza u nizu, onda ste se prevarili. Amerikanac je već u Octagonu, odmah nakon dvoboja u Las Vegasu, poručio "da će se vratiti i kako i dalje uživa u MMA karijeri, neovisno o tome gubio ili pobjeđivao". Sada je svoje fanove na službenom Instagramu pitao "bi li se trebao vratiti u ožujku ili travnju?", što zapravo znači da bi ga otprilike tada, u tom periodu, trebali vidjeti u povratničkom meču.

Problem su mu mogle predstavljati neugodne ozljede koje je pretrpio u tih 40 sekundi meča protiv "Notoriousa". Naime, posljedica onih neobičnih udaraca ramenom u klinču su bile dvije fakture - nosa i orbitalne kosti. Upravo radi toga mu je Komisija u Nevadi izdala suspenziju u trajanju od čak šest mjeseci. No, čini se kako se veteran jako dobro i brzo oporavlja, pa će vjerojatno i radnije dobiti dozvolu za povratak u Octagon.

Za sada se ne znaju pojedinosti ili detalji. Ne zna se u kojoj bi se Cerrone kategoriji trebao vratiti, kao niti tko bi mu trebao biti protivnik. No, povratak tako brzo bi svakako trebala biti odlična vijest za njegove mnogobrojne fanove. Valja ipak istaknuti da Cerroneu sada očajnički treba pobjeda nakon što je u nizu izgubio čak tri puta. U slučaju novog posrtaja pitanje je u kojem bi pravcu onda išla njegova karijere s obzirom na renome, ali i godine u koje je ušao.

Linker
06. srpanj 2024 00:52