UFC

Justin Gaethje želi Poiriera ili Oliveiru sljedećeg: ‘Zaslužio sam borbu s nekim ispred sebe‘

Justin Gaethje

 Screenshot (youtube, Themaclife)
Sinoć se Gaethje borio s niže rangiranim borcem od sebe, a za svoj sljedeći nastup ima jasne dvije želje

Što reći o borbi koju su nam sinoć pružili Justin Gaethje i Rafael Fiziev. Pune tri runde bespoštednog rata u sunaslovnoj borbi na sinoćnjoj UFC 286 priredbi su u kavez donijela ova dva atraktivna borca, te iako je rano i besmisleno u ovom trenutku govoriti o borbi godine, ova borba će se sigurno naći u konkurenciji.

Pobjedu je na kraju odnio Gaethje sudačkom odlukom, a istina je da je bio nešto konkretniji i na kraju izdržljiviji od Fizieva. Njegovi udarci su uzrokovali više štete što mu je donijelo i pobjedu, a na press konferenciji nakon priredbe se dotaknuo koga želi sljedećeg:

‘‘Napravio sam ono što sam morao. Borio sam se s nekim ispod mene, a sad sto posto vjerujem da zaslužujem nekoga iznad mene. Gubitnika između Dariusha i Oliveire možda. Radije se ne bih borio protiv Dariusha, sviđa mi se taj tip. Vjerujem da će pobijediti Oliveiru. Ja sam bio potpuni idiot kad sam se borio s Oliveirom, volio bih tu borbu ponovno. Ali, Dustin Poirier je isto dobra opcija‘‘, rekao je Gaethje.

‘‘Izgledam dosta dobro što znači da sam napravio dobar posao, napravio sam dobar posao. Ključ je ne biti pogođen i napravio sam dobar posao s te strane. Primio sam i nekoliko udaraca. Rekao bih dva ili tri u glavu. Molio sam se da niti jedan od nas ne zadobije neku težu ozljedu‘‘, dodao je.

Revanš protiv Poiriera je nešto čemu bi se vjerojatno svaki fan veselio. Naravno na pet rundi, ali prvo valja pričekati rasplet situacije na samom vrhu lake kategorije. Gaethje je sinoć zaradio svoj jedanaesti bonus za borbu večeri u UFC-u, tako da bi mu se želja mogla ostvariti.

Linker
07. srpanj 2024 05:58