UFC

Josh Emmett o napadu na titulu: ‘Ako pobijedim Topuriu, do njega će me dijeliti samo jedna ili nijedna borba‘

Josh Emmett 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Hoće li presuditi mladost ili iskustvo, saznat ćemo već ove subote od 21:00 sat prema našem vremenu

Josh Emmett nije uspio pobijediti Yaira Rodrigueza kada su se borili za privremenu titulu u perolakoj kategoriji, a ove će subote pokušati novu priliku izboriti protiv mlade nade Ilie Topurie. 12 godina je razlike među njima, ali to ne mora biti značajan faktor kada je u pitanju borac poput Emmetta.

U borbi protiv Rodrigueza se Emmett jednostavno nije pojavio. U drugom mjesecu ove godine je od njega izgubio ‘‘submissionom‘‘ u drugoj rundi, ali sada želi ponovno pokušati napasti titulu, ovog puta‘‘pravu‘‘.

‘‘Morate igrati s kartama koje su vam dodijeljene. Ja sam imao us**n nastup u prošloj borbi, mogu samo reći da sam zaslužio čistu jedinicu. To je bio veliki podbačaj. Nije bio moj dan iz nekog razloga. Istinski vjerujem da se sve događa s nekim razlogom i bit će mi puno slađe kada se ponovno popnem do titule. To je plan moga putovanja. Ne mogu živjeti u prošlosti jer će i u budućnosti biti prepreka‘‘, rekao je Emmet na media dayju.

‘‘Isključivo sam sada fokusiran na Iliu, a nakon toga sam ponovno u igri za pojas. Pogotovo jer nikad ne znate što se u UFC-u često može dogoditi s ozljedama i sličnim stvarima. Bit ću jednu borbu do napada na titulu nakon ove. Ili tko zna, možda odmah dobijem napad na titulu. Nikad se ne zna, ali prvo moram riješiti Iliu‘‘, dodao je.

Riješiti ga sigurno neće lako jer je Topuria jedan od najtalentiranijih boraca u kategoriji. Hoće li presuditi mladost ili iskustvo, saznat ćemo već ove subote od 21:00 sat prema našem vremenu.

Linker
05. srpanj 2024 09:00