UFC

Jorge Masvidal želi borbu protiv Conora McGregora ‘prije nego se taj tip predozira kokainom‘

Jorge Masvidal

 Seth Browarnik/startraksphoto.co/INSTAR Images/Profimedia
Rekao je da bi pristao i na Burnsa

Iako još uvijek nije poznato kada se Masvidal vraća u kavez, istaknuo je kako barem ima ideju protiv koga bi se htio boriti jednom kada napokon ponovno uđe u Octagon. U posljednjem intervjuu je rekao kako njegov fokus s McGregora i dalje nije skinut.

''Jedanaesti ili dvanaesti mjesec, to mi djeluje dobro. Prije nego što se taj tip predozira kokainom i borba se ne dogodi, a u tom slučaju bi propustio laganu lovu. Samo mu želim slomiti facu. Idemo po taj veliki ček, mi ćemo prodati najviše PPV-ova prije nego si taj tip naudi ili naudi nekom drugom. Trebam je**ni novac'', rekao je Masvidal za Blockparty.

Nastavio je: ''A nakon toga, vidjet ćemo. Također, ako ne mogu dobiti McGregora, vjerojatno će to biti Burns. On je dobra borba za mene. Sviđa mi se kao borac jer se dolazi potući, on će završiti lika u parteru ili će ga nokautirati. Dat ćemo fanovima krvavu borbu ako do nje dođe. Mislim da bi to svi željeli vidjeti.''

U potencijalnom susretu, i Conor i Masvidal bi tražili povratak na pobjedničke staze. Masvidal je u nizu od tri poraza od kojih su dva od Usmana i posljednji od Covingtona. McGregor je također u lošem nizu, dva poraza od Poiriera, a prilikom zadnjeg je i doživio lom noge.

Hoće li doći do ove borbe koja bi sigurno UFC-u donijela ogroman profit, ostaje nam za vidjeti.

Linker
07. srpanj 2024 02:22