UFC

Jones se ne boji Ngannoua i traži borbu protiv njega: 'Vjerujem u svoju bradu'

Jon Jones i Francis Ngannou
 screenshot/YouTube
Jon Jones je u svojoj seriji Twitter objava došao i do teme eventualne borbe protiv Francisa Ngannoua. Za istu je izjavio kako bi ju bio spreman odmah prihvatiti, ako bi zadovoljila njegove financijske apetite.

Nakon što su primijetili kako je Jon Jones ušao u seriju odgovara na njihova pitanja, fanovi su UFC-ovog prvaka poluteške krenuli okupirati raznim temama. Jedna na koju prvobitno nije odgovarao bila je Francis Ngannou, da bi onda ipak odlučio nakon nekoliko prozivki kako ne bi bio spreman boriti se protiv njega. Jones je tu odlučio izraziti stav kako se nikoga ne boji te kako apsolutno vjeruje u svoju kvalitetu.

"Nije istina da ne bih pristao boriti se protiv njega. Mislim da je moj talent blagoslov od Boga i nemam razloga sumnjati u svoju bradu ili svoje vještine", odgovorio je Jones jednom fanu koji je rekao da on nikad ne bi prihvatio borbu protiv Kamerunca.

Prvobitno je tu sve stalo, da bi u jutarnjim satima po američkom vremenu Jones dodao još nešto na tu temu.

"Za koga biste rekli da je tehnički bolji udarač, Thiago Santos ili Francis? Ako mislite da ne bih prihvatio tu borbu ste ludi. Nemam više apsolutno ništa za dokazivati u poluteškoj kategoriji. Volio bih uzeti veliki novac koji ta borba nudi. Pošaljite mi ugovor", napisao je Jones nakon nekih dodatnih kritika.

Ipak, Jones će se još ove godine sigurno zadržati u poluteškoj kategoriji. Priprema se njegova obrana titule protiv Jana Blachowicza, a onda su tu i neki koji se nadaju revanšu. Tom popisu, koji su do sada činili Thiago Santos i Dominick Reyes, sad se priključio i Glover Teixeira, koji je nakon pobjede protiv Anthonyja Smitha otvoreno rekao da od titule nije odustao.

Linker
04. listopad 2024 02:52