UFC

Jones o ‘hypeu‘ oko Aspinalla i Pavlovicha: ‘Svi su sljedeća velika stvar dok ih ja ne pobijedim!‘

Jon Jones

 LOUIS GRASSE/SPP/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Louis Grasse/spp/shutterstock Editorial/profimedia
Iako je ‘Bones‘ ubrzo obrisao svoju objavu, brojni tviteraši stigli su je dokumentirati

Veličanstveni povratak Toma Aspinala u UFC-ovoj oktogon, kojeg je obilježila njegova dominantna pobjeda nad Marcinom Tyburom u Londonu minulog vikenda, potaknuo je rasprave u MMA svijetu koji bi mogao biti sljedeći korak za 30-godišnjeg britanskog teškaša. Aspinall je na medijskoj konferenciji nakon trijumfa u O2 Areni rekao kako bi se volio boriti s pobjednikom meča između Ciryla Ganea i Sergeja Spivaca (bore se 2. rujna na priredbi u Parizu), a onda ugovoriti borbu s Jonom Jonesom.

Aktualni prvak "heavyweighta" u svojoj je prvoj reakciji na Twitteru rekao kako mu meč s Aspinallom "zvuči dobro", a onda je uslijedila i njegova nova objava koja se tiče Aspinalla, ali i Sergeja Pavlovicha, dvojice boraca oko kojih trenutno bukti najveći "hype" u teškoj diviziji.

"Svi su sljedeća velika stvar dok ih ja ne pobijedim. Prije samo nekoliko mjeseci Gane je bio apsolutna budućnost MMA-a, najbolji rad nogu, najbrži i najatletičniji teškaš kojeg smo ikad vidjeli, a sada svi misle tko je, dovraga, taj tip", napisao je Bones na Twitteru, a nedugo potom i obrisao svoju objavu. Budući da na društvenim mrežama praktično ništa ne može proći neopaženo, a osobito ne potezi zvijezde kao što je Jones, predmetnu objavu "screenshotali" su mnogi tviteraši, a mi vam je donosimo u nastavku.

Linker
04. srpanj 2024 11:14