UFC

Jones i Adesanya su izgladili odnos: ‘Trenirat ćemo skupa, zašto bih mrzio svog brata?‘

Jones i Adesanya

 Youtube (freestylebender)
Zanimljivo je samo kako se priča između njih dvojice promijenila jer su prije nekoliko godina skoro završili u kavezu

Ako se samo sjetimo 2020. godine i činjenice da su Jones i Adesanya gotovo završili u kavezu, iz ove perspektive se to čini nevjerojatno. Adesanya je prozivao Jonesa da se obračunaju za titulu u poluteškoj kategoriji, a neko vrijeme je dosta intenzivno tu borbu i zazivao. Do borve nije došlo, što je i bolje za Adesanyu.

Nedavno su se susreli licem u lice, a izgleda da su sve ratne sjekire zakopali. Iako su nekada bili ljuti neprijatelji, Adesanya je čak rekao kako sada želi trenirati s Jonom Jonesom, ali i da su konačno pronašli zajednički jezik.

‘‘Rekao sam da to nije ničija stvar. Kada sam objavio da smo se sreli, ono, to je bilo između mene i njega. To je to. Ali definitivno se nije radilo o lažnom susretu. Mislim da je to božanska intervencija. Iskreno mislim da jest jer postoji toliko stvari koje su se mogle dogoditi umjesto tog susreta‘‘, rekao je Adesanya na svom YouTube kanalu.

‘‘Razumjeli smo se, našli zajednički jezik, a i mi smo natjecatelji – to je sve. Zašto bih mrzio svoga brata, ako to ima smisla. Trenirat ćemo zajedno, već radimo na tome. Dogodit će se‘‘, dodao je prvak srednje kategorije.

Jones će sada trenirati za Stipu, a Adesanya za Du Plessisa tako da će im zajedničko vrijeme sigurno koristiti. Zanimljivo je samo kako se priča između njih dvojice promijenila jer su prije nekoliko godina skoro završili u kavezu. Adesanya je često prozivao Jonesa, a zatim je izgubio od Blachowicza u borbi za titulu u poluteškoj kategoriji.

Linker
28. rujan 2024 23:19