UFC

Jon Jones opovrgava da će se boriti protiv Miočića u sedmom mjesecu: ‘UFC igra igrice‘

Jon Jones

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Ponajbolji borac u povijesti MMA-a ponovno se oglasio na društvenim mrežama

Puno upitnika pojavilo se oko održavanja meča između Jona Jonesa i Stipe Miočića. Prvotno se samo šuškalo o toj borbi, dok su analitičari poput Chaela Sonnena, Daniela Cormiera i ostalih isticali kako se radi o zanimljivoj i smislenoj borbi.

Ubrzo nakon toga oglasio se i Jon Jones koji je izjavio kako Miočić nije spreman nastupiti u sedmom mjesecu, nego inzistira da se bore u devetom mjesecu, kako bi se stigao dovesti u najbolju moguću formu.

Nedugo nakon toga, u javnost su isplivali ''screenshotovi'' iz ''The Pivot Podcasta'' u kojem je gostovao Dana White. Snimanje je odrađeno u prostoriji unutar koje su UFC-ove ploče na kojima se vidi program predviđen za nadolazeće priredbe. Na ploči je vidljivo kako su Miočić i Jones upareni na UFC 277 priredbi koja će se održati 30. srpnja (sedmi mjesec). Međutim, pokraj njihovih imena stoje crveni kružići, a neki smatraju da to označava meč koji je bio planiran za taj event, ali se ipak neće održati tada. Međutim, radi se o pukim nagađanjima i nitko osim UFC-ovih čelnika ne zna što zapravo označavaju ti kružići.

Čini se kako taj meč uistinu neće biti održan krajem sedmog mjeseca jer Jones je ponovno istaknuo kako ćemo morati pričekati do devetog mjeseca.

''Nadam se boriti protiv Miočića, možda u rujnu (deveti mjesec). Ne znam, UFC igra igrice.'', ''Bones'' je izjavio putem prijenosa uživo koji je odradio na Instagramu.

Tko u cijeloj priči ''igra igrice'', teško je reći. Zanimljivo je kako Jones ističe da Miočić želi meč tek u devetom mjesecu, a sada je donekle optužio i UFC. Možda je upravo ''Bones'' taj koji je inzistirao na tolikoj odgodi, a krivnju predbacuje na ostale aktere.

Kako god bilo, ostaje nada da ćemo ovaj meč gledati ove godine, neovisno u kojem će se mjesecu održati. Jones nije nastupao od drugog mjeseca 2020. godine, a njegove pripreme za teškaški debi i dalje su u tijeku.

Ponajbolji borac u povijesti ovog sporta djeluje fizički vrlo moćno i svi s nestrpljenjem iščekujemo vidjeti kako će izgledati u dvoboju s teškašima. Uzbuđenje eksponencijalno raste ako upravo Miočić bude onaj koji će mu pružiti dobrodošlicu u ''kraljevsku kategoriju''.

Linker
01. srpanj 2024 13:16