UFC

Jiri Prochazka najavio: ‘Imat ću svoj najbolji nastup u revanšu protiv Glovera, radio sam na greškama‘

Glover Teixera vs. Jiri Prochazka 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
‘Submissionom‘ je pobijedio u šestom mjesecu, a Glover će tražiti priliku za osvetu

Jiri Prochazka i Glover Teixeira pružili su nam bez sumnje jedan od najuzbudljivijih mečeva ove godine, a u šestom mjesecu su se borili u Singapuru. Jiri je tom prilikom odnio pobjedu, no UFC je jednostavno morao još jednom upariti ova dva borca.

Imao je i jedan i drugi svoje trenutke u meču, no na kraju je s pojasom ipak izašao Jiri Prochazka. Čak i oni koju su predviđali njegovu pobjedu zasigurno nisu predviđali i taj način pobjede pogotovo protiv vrsnog parteraša kao što je Glover, ali ‘‘RNC‘‘ kojeg je Jiri zaključao u posljednjoj rundi bio je previše za umornog Teixeiru.

Svjestan je Jiri itekako da on može puno bolje, a ako ponovno želi pobijediti Glovera sigurno će morati biti barem mrvicu bolji nego u prošlom meču:

‘‘Pokazat ću svoj najbolji nastup. Isto kao i svaki put do sada, radim na svojim greškama koje sam radio u prethodnim borbama. Ne želim ponavljati te greške počevši od hrvanja i BJJ-a, a trebam pokazati više i na nogama. Pokazujem možda 15-20 posto‘‘, rekao je Jiri za ESPN.

‘‘Ja se borim zato što želim pokazati najbolju verziju sebe, zar ne? Sve se na kraju svodi na to. Moram biti zadovoljan. Želim biti zadovoljniji sa svojim nastupima i to je to‘‘, zaključio je Jiri.

Koliko će se pojaviti bolji, saznat ćemo za manje od mjesec dana. Prochazka i Teixeira predvode UFC 282 koji se održava 10. idućeg mjeseca, a nama ne preostaje ništa drugo nego čekati novi PPV event koji nudi još mnoštvo drugih zanimljivih borbi.

Linker
28. rujan 2024 19:22