UFC

Jeziva fotografija: Pogledajte kako izgleda Rountreejevo lice nakon što ga je Pereira ‘demolirao‘ udarcima

Alex Pereira i Khalil Rountree Jr.

 Alejandro Salazar/Zuma Press/Profimedia
Američki borac trenutno se nalazi u bolnici, a fotografiju njegova prebijenog lica objavio je Dana White

Iako je dio borilačke zajednice bio vrlo razočaran uparivanjem Khalila Rountreeja Jr.-a s Alexom Pereirom u glavnoj borbi večeri UFC 307 priredbe, ocijenivši kako Amerikanac nema nikakve šanse u tom meču, "The War Horse" je isporučio vrlo hrabru izvedbu, te imao vrlo dobrih trenutaka tijekom prve dvije runde, ali je u nastavku ipak kapitulirao pod silovitim "Poatanovim" naletima.

Brazilski je borac u trećoj, a poglavito četvrtoj dionici, prije nego je završio posao silovitim udarcima u tijelo, obasipao Rountreeja Jr.a - preciznim i snažnim direktima te te mu kontinuirano nanosio veliku štetu, do te mjere da mu je u konačnici, kolokvijalno rečeno, izmijenio osobni opis i lice učinio neprepoznatljivim.

Koliki su razmjeri štete koju je Rountree Jr. primio u okršaju s Pereirom moglo se jasno naslutiti već i tijekom samog prijenosa borbe, a dublji uvid u cijelo situaciju ponudio je i Dana White, koji je po završetku priredbe u Salt Lake Cityju na društvenim mrežama objavio fotografiju lica američkog borca neposredno nakon izlaska iz oktogona. Kako predmetna, pomalo uznemirujuća, fotografija izgleda, pogledajte u nastavku.

Prema navodima američkih borilačkih medija, Rountree Jr. je zbog zadobivene štete hospitaliziran u bolnici u Salt Lake Cityju gdje mu se pruža pomoć. Mi se nadamo kako će se uspješno oporaviti i uskoro vratiti trenažnom procesu, odnosno borbama, a za ono što je noćas isporučio u oktogonu Delta Centra zaslužuje maksimalno poštovanje.

Linker
06. listopad 2024 10:53